Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jak jste spokojeni s timto mlekem? Premyslim ze bych ho koupila pro malou.
![]()
Kupuji ho uz skoro 2 mesice, malymu je 8 tydnu vyhovuje nam a chutove je vyborny.
@Merunka11 Můžu se zeptat na složení? Zajímá mě, zda obsahuje palmový tuk. Pořádně o něm nejde nic zjistit a na emailu mě taky odflákli ![]()
@Billi Já ten obal nikde neuměla najít
blééééé, už ho nechci ![]()
Jo také už ho nekupuji, ale vyhovoval nám, palmový olej obsahují skoro všechny, ale našla jsem BabyBio neobsahuje tak ho už používáme asi 14 dní ![]()
Tak za mě amilk určitě ne, chuť možná dobrá, ale malá je po něm jako z divokých vajec a ani v noci nemůže spát. V nějaké jiné diskuzi jsem si přečetla, že po něm měl chlapeček prdíky, takže my jdeme zkoušet něco jiného ![]()
Za nás taky ne. Elí po něm byla zabetonovaná, měla tužší stolici a blinkala.
My ho malé taky dáváme od doby co jsme přišli z porodnice a malé je zítra měsíc. Takže za nás ANO ![]()
Ahojte, natrafila som náhodou na túto tému o amilk bifido, a musím napísať, pretože je to nové mliečko aj u nás na sk, je o ňom málo počuť. My ho papáme od začiatku roka, čiže už skoro dva mesiace. Môj malý je s ním veľmi spokojný. Keď sme prechádzali z materského na umelé, mali sme problém nájsť mliečko, vyskúšali sme niekoľko značiek, odmietal, nakoniec amilk zvíťazilo. Už spinká celú noc, dobre ho nasýti a aj bruško je ok. Ja odporúčam! ![]()
@gabona1 tak to je dobře, že už je vše ok. My jsme s malou taky zkoušely Nutrilon a v porodnici nám dávaly Hipp, protože jsem mela málo mateřského mléka tak mi malou dokrmovali, ale nakonec vyhrál Amilk malý chutná(mně taky
) a je cenově i dostupný ![]()
Aj ja mam s mlieckom amilk dobre skusenosti. maly ho pije v pohode uz par mesiacov a ziadne problemy nema. ono je to individualne. niektoremu dietatku sadne jedno mlieco inemu zas ine…
Môj malý pije amilk bifido už dlhšie a je spokojný. Predtým mal problémy s bruškom, tak sme vyskúšali viacero UM. Nakoniec nám sadlo amilk. Kakanie sa mu upravilo a mliečko mu chutí.
Koupila jsem homemu malemu a je spokojeny nebili ho brisko a ani neublinkava uz muhodavam 1mesic a pribral mi skoro 1kg opravdu je dobry ten Amilk ![]()