Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
já když mám chuť tak vezmu mouku, do toho trošku soli, trošku vody nebo mlika a pořádně zamíchám, můžeš dát i papriku nebo nějaké jiné koření a malé cucky dáváš do vroucí vody, trošku povaříš a pak to můžeš dát jako přílohu od klasického jídla, nebo do toho dát tatárku, kečup, sýr, česnek, salám, cokoli … Právě jsem snědla půlku talíře a už nemůžu ![]()
meravigliosa píše: čo sú to amolety?
jsou podobné jako lívance
nikita066 píše:meravigliosa píše: čo sú to amolety?jsou podobné jako lívance
to si mi veľmi nepomohla ![]()
meravigliosa píše:nikita066 píše:to si mi veľmi nepomohlameravigliosa píše: čo sú to amolety?jsou podobné jako lívance
meravigliosa píše:nikita066 píše:to si mi veľmi nepomohlameravigliosa píše: čo sú to amolety?jsou podobné jako lívance
vafle?
meravigliosa píše:
a prečo sa to volá amolety? Veď je to ako palacinkové cesto![]()
![]()
![]()
já dneska z toho počítače už fakt porodím, stále to padá ![]()
Amoleta/palačinka je u nás to stejně, nějak se to nerozličuje. I když amoleta může být třeba i vaječná - na slano či jiná, ale to už se specifikuje většinou
meravigliosa píše:nikita066 píše:fole, teraz si ma tak zamotala, že už ani neviem, ako vyzerá palacinkameravigliosa píše:
![]()
![]()
já dneska z toho počítače už fakt porodím, stále to padá
Amoleta/palačinka je u nás to stejně, nějak se to nerozličuje. I když amoleta může být třeba i vaječná - na slano či jiná, ale to už se specifikuje většinou![]()
Palačinka/amoleta placka s mouky, mlika, cukru, opečena na oleji a pomazaná marmeládou či s ovocem, šlehačkou či čokoládou.
Pak u nás jsou i placky s vajec - rozkvedlané vajičko osmažené na panvičce - třeba se dává na chleba se zeleninou, nebo se do toho vajička může přidat salám, sýr, zelenina ještě než se vyleje s hrnečku na pánvičku.
a pak jsou další a další kombinace dle fantazie a chutí člověka
meravigliosa píše:nikita066 píše:máš súkromnú správu
odkud jsi ze slovenska?
odpisala jsem
nikita066 píše:Jejda holky, palačinka a omeleta je velký rozdíl !meravigliosa píše:
![]()
![]()
já dneska z toho počítače už fakt porodím, stále to padá
Amoleta/palačinka je u nás to stejně, nějak se to nerozličuje. I když amoleta může být třeba i vaječná - na slano či jiná, ale to už se specifikuje většinou
taky,taky
hele ja mrkla do lednice,a nic moc teda ti povim,
ale amolety si udelam radsi az zitra na snidani,ale ´mam chut jak svina,no to je dilema dat si nebo ne