Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Oddychové téma. Holky s manželem okukují troubu a v ní nic není. Nějak mi došla ,,inšpirace,, ![]()
Máte tip na nějakou mňamku? ![]()
Taky jdu na štrůdl. Mám v plánu tři nohavice, tak snad zbude aspoň na nedělní snídani. ![]()
Já jsem dopekla.. název nevím, kdyždý tomu říká jinak.. Těsto jak na hrnkovou buchtu, do toho vanilkový puding a upéct potřít kysanou smetanou a posypat skořicí… ![]()
ahoj, já před chvílí dopekla obyčejnou hrnkovou buchtu, na to jsem dala 2 tvarohy (rozmíchaný s vejcem, cukrem a pudingem)a na to jsem ještě sem tam nakydala povidla, jo a do těsta jsem přidala i kakao, aby to bylo hezky trojbarevný! Čekáme až vystydne
![]()
kvaček píše:
Já jsem dopekla.. název nevím, kdyždý tomu říká jinak.. Těsto jak na hrnkovou buchtu, do toho vanilkový puding a upéct potřít kysanou smetanou a posypat skořicí…
U nás se tomu říká prošívaná deka. ![]()
Já pekla už včera. Jogurtovej koláč z kuchařky. Dvě placky a mezi jablíčka. Hodně jablíček.
Jájo, jak se dělá citronová bábovka? Dík
Tak já to znám pod názvem i Vysocké vrchy nebo tak nějak, to mám od sestřenice
Já skládané koláče podle receptu z Albert magazínu. Tyhle. http://letak.albert.cz/…magazin.html
Tvarohové a povidlové. Jsou super, holky se za chvíli vrátí z lyžáku tak ochutnávám aby na mně taky zbylo (dávám jim životnost tak do zítřejší snídaně).
jája428 píše:
recept by byl,dávam krom té kury i stávu.kdybys nemela neosetrené citrony nebo nechtela dát kůru,tak stačí štávaze dvou
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…peggy.sl píše:
Citronová bábovka…to zní lákavě…Přibližný recept by nebyl??![]()
Děkuji!
Půjdu to zkusit. ![]()
kvaček píše:
Já jsem dopekla.. název nevím, kdyždý tomu říká jinak.. Těsto jak na hrnkovou buchtu, do toho vanilkový puding a upéct potřít kysanou smetanou a posypat skořicí…
to je u nás oblíbené, ale sypu grankem (taky mňamka
)
jinak čekáme až vystydnou koblížky - večera se nedožijou
, rodinka už nasává vůni a nejraději by je sluply teplé ![]()
Ja strudl minulý tyden a babovku ve středu:-) dnes rychlou hrnickovou buchtu s kokosem. Promaznout marmeladou a navrch čokoládovou polevu a kokos ![]()
cimbík píše:kvaček píše:to je u nás oblíbené, ale sypu grankem (taky mňamka
Já jsem dopekla.. název nevím, kdyždý tomu říká jinak.. Těsto jak na hrnkovou buchtu, do toho vanilkový puding a upéct potřít kysanou smetanou a posypat skořicí…)
jinak čekáme až vystydnou koblížky - večera se nedožijou, rodinka už nasává vůni a nejraději by je sluply teplé
Koblihy mám taky v plánu - s makovou náplní..