Co jste dnes pekly dobrého?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
10.2.12 22:48

Já mám zítra v plánu jogurtové mufinky, akorát ještě nevím, co do nich dám za dobroty, to se musím ráno poradit s rodinou, na co budou mít chuť. Teda spíš s dětma, chlap šel dnes pařit, takže asi zítra nebude mít na sladké moc chuť :mrgreen: Ještě, že mám maso na vývar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
10.2.12 22:55

Žižule, i po 20 letech manželství mám asi nějaké rezervy v manželské loajalitě :lol: V životě by mě nenapadlo uvažovat, jestli mám maso na vývar, když šel muž pařit :mrgreen: Pkud se můj muž vůbec někam vydá - málokdy, protože ho to netankuje - tak očekávám následující den já, že mě on bude opečovávat :mrgreen: A on se celkem snaží.

Určitě vám to musí klapat, protože to je sen většiny chlapů, taková žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.2.12 23:16
Eliška píše: Žižule, i po 20 letech manželství mám asi nějaké rezervy v manželské loajalitě :lol: V životě by mě nenapadlo uvažovat, jestli mám maso na vývar, když šel muž pařit :mrgreen: Pkud se můj muž vůbec někam vydá - málokdy, protože ho to netankuje - tak očekávám následující den já, že mě on bude opečovávat :mrgreen: A on se celkem snaží.Určitě vám to musí klapat, protože to je sen většiny chlapů, taková žena.

Vývar dělám hlavně kvůli dětem, protože ho milujou, manžel se s nima jen „sveze“ :) Navíc musí být přece použitelnej, abych já si mohla v klidu vydechnout od dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
10.2.12 23:26

Tak to jo, když pro děti :lol: Já bych po něm chtěla předem, ať si ten vývar udělá do foroty :mrgreen: Fakt tě obdivuju, taková manželka jsem nikdy nebyla a nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.2.12 23:49
Eliška píše:
Tak to jo, když pro děti :lol: Já bych po něm chtěla předem, ať si ten vývar udělá do foroty :mrgreen: Fakt tě obdivuju, taková manželka jsem nikdy nebyla a nebudu.

Tak to bych si dala, když vaří manžel (jednou za uherský rok), tak pak 3 hodiny uklízím kuchyň. To si to radši uvařím sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
10.2.12 23:56

U nás muž uklízí pečlivějc než já :oops: Ale taky je doma asi tak desetkrát míň než já, takže se mu to tak nezajídá ;)

ty muffiny už jsi vymyslela? Já bych chtěla zkusit s nějakým ovocem, zatím jsem je dělala jen s čokoládou nebo mandlema, ale zas jsem zapomněla koupit borůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
10.2.12 23:58

Poradíte, kam ještě jde narvat sušené ovoce? Zbylo mi z biskupského chlebíčku, my to teda sníme i samotné, když bude třeba. Napadá mi perník nebo kefírová buchta. Vlastně i do těch muffinů :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.2.12 00:10

Děti jsou ještě malé, takže čokoládu zatím nedávám. Ani kousky ořechů. Já osobně mám nejradši s citronovou šťávou a celým makem, ale zrovna nemám citrony. Takže buď dám dovnitř marmeládu a nebo jsi mě navnadila s těma borůvkama, ještě mám nějaké v mražáku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.2.12 00:13

Sušeny ovoce je taky výborny, třeba i v kombinaci s ořechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.2.12 09:16
Eliška píše:
Poradíte, kam ještě jde narvat sušené ovoce? Zbylo mi z biskupského chlebíčku, my to teda sníme i samotné, když bude třeba. Napadá mi perník nebo kefírová buchta. Vlastně i do těch muffinů :idea:

třeba do tvarožníku (něco jako tvarohová bábovka), když tak napíšu recept ;)
i když tam dávám spíš kandované..
nebo do muffinů, to by taky šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.2.12 11:59

Já dneska peču tvarohovou bábovku! Supi už se slétají a načuhují do trouby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.2.12 12:06

Tak nakonec jsme do mufinků dali mleté ořechy a jablka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.2.12 12:27
peggy.sl píše:
Já dneska peču tvarohovou bábovku! Supi už se slétají a načuhují do trouby… :mrgreen:

Jé já taky :pankac: (koupila jsem včera v obchodě zlevněné máslo s trvanlivostí do zítra, tak jsem ho potřebovala někam zpracovat)

A krom toho jsem ještě nepekla zákusek z piškotů, ovoce a šlehačky+kys. smetany :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
11.2.12 13:27

Žižule a v jakém stavu dorazil muž?
Právě zadělávám na ty buchty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.2.12 16:26
Eliška píše: Žižule a v jakém stavu dorazil muž?
Právě zadělávám na ty buchty :roll:

Naprosto v pohodě :-) On to nikdy moc nepřehání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí