Recept: Krůtí rizoto

Přidat recept
 
  • Čas 120
Hodnotilo 0 lidí

Rizoto dělám asi složitě, ale jinak nám už nechutná.

Postup

Nejdříve si uvařím v tlakovém hrnci krůtí masíčko, když mám skelet z kuřete, tak i s ním (vývar je pak lepší) a vařím asi 60-90 minut.

Na olivovém oleji na pánvičce si osmahnu cibulku, přidám na kostičky mrkev, hrášek a kukuřici a podlívám osoleným vývarem z drůbeže, dokud zeleninka nezměkne.

Ve zbylém vývaru z drůbeže s podravkou si uvařím rýži podle návodu.

Nakonec si nakrájím masíčko a vše smíchám dohromady.
Posypu strouhaným sýrem.

Autor: lucynka25

Ingredience

  • 500 g krůtích stehen
  • mražený hrášek
  • mražená kukuřice
  • 1 cibule
  • 1 vetší mrkev
  • rýže
  • olivový olej
  • podravka natura
  • sůl dle potřeby

Doporučená příloha

kyselá okurka, rajčátka…

Chutnalo vám? Okomentujte recept Krůtí rizoto

Váš příspěvek