Amstaff – adoptovat nevychovaného psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15499
10.7.26 20:42
@Anonymní píše: Více

K takhle malým dětem bych si fenku nevzala, vždyť nemůžeš mít dostatek času se ji věnovat a vychovávat.. Každopádně chudák fenka, kamarádka je asi pěkná k….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.7.26 20:53

Vůbec nechápu, že o tom uvažuješ. Rozumím, že je ti fenky líto, ale tenhle nevyzpytatelný pes k malým dětem nikdy!
„Menší před ní nemůžu dát na zem, větší se jí bojí“.
„Mám šílené obavy, že jí nezvládnu.“
"Mám trochu strach, abych jí vůbec udržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
10.7.26 21:27

Jestli opravdu uvazujes si fenu vzít, tak jsi regulérní blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 21:33

@Markéta80
Myslela jsem, že bych si jí prostě odvezla domů a že by se třeba uklidnila, kdyby byla s někým více v kontaktu. Že by viděla toho našeho psa, jak se chová. On byl v pubertě také strašný. Doma demoloval, vyl, štěkal jak šílený, skákal po nás,…říkala jsem si, že je třeba taky ještě v pubertě navíc nevybitá.
Nevím, je mi jí líto :)
Ale přemýšlela jsem nad tím dneska znovu, i na základě rad tady a nevezmeme si jí. Tohle by bylo nad naše síly a navíc, je to fakt kus psa.

• Citovat
  • Upravit
1924
10.7.26 21:41

Jestli chceš dopadnout jak ta v Německu jdi do toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.7.26 21:46

Dobré rozhodnutí. Chápu, že je ti jí líto, ale nemáš za ni žádnou odpovědnost. Za svou rodinu a děti ano.
Primárně má situaci řešit majitelka psa. A opravdu by to m9hlo byt o zdraví. Rozhodně takového psa nevychováš tim, že budeš očekávat, že správné chování odkouka od vašeho stávajícího psíka.
Naopak…taky by s ním mohl být ve vteřině ámen.
Fakt to nedělej, není to dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5261
10.7.26 21:57

Nemyslim si, ze je to dobry napad vzhledem k tem detem. Ale na cvicak s ni urcite chodit muzes, pokud chces udelat dobry skutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
10.7.26 21:58

Tohle je krásný příklad toho, že cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Je to od tebe moc hezké, že jsi chtěla pomoct, ale rozhodla ses správně. Ještě bys riskovala, že si zkazíš svého psa, protože můžeš vzít jed na to, že by spíš on okoukal její zlozvyky, než ona jeho výchovu a dva psi už jsou smečka s vlastní dynamikou. Opravdu sis téměř jistě ušetřila spoustu problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
10.7.26 22:38

chápu že tě je jí líto, ale tímto by sis jen přidělala problémy. ten pes žil bez jakékoliv výchovy :?. ještě ne jednoduché plemeno, to chce někoho kdo s takovým psem má zkušenosti. navíc ten pes nic nezná neumí a je dospělá. To faktnení že něco okouká :?. To bude šílená piplačka, vše učit pomalinku a dlouho a na to s dětmi prostě čas nemáš. navíc pes vycítí že se ho bojíš, teda té situace. A nemůžeš se věnovat jen psu :?. My máme společenské psy, ale když někdy čtu že to samé plemeno někdo zachránil tak i u malého psa je to mnohonásobně náročné a to co má ten pes naučené blbě se odnaučuje strašně dlouho. My měli vždy od štěněte a tam tak nějak to štěně vše odkouká. naštěstí mladší od starší neokoukala lásku ke všemu co je ze dřeva :mrgreen: :mrgreen:. jestli kamarádka dá psa komukoliv tak je to o průser :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
10.7.26 23:52

Ty asi nejsi normální. Ani o tom neuvažuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.7.26 06:40

V žádném případě to nedělej.
Je to nebezpečí jak pro tvé děti, tak pro tvého psa a nakonec možná i pro tebe. Pes by žárlil a co by pak udělal, to je určite ani nechceš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.7.26 06:59

Jdu se vysrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40521
11.7.26 07:29

To je rozumné nad tím i popřemýšlet. 8)

K ročnímu a čtyřletému dítěti bych si tohohle psa v žádném případě nevzala, musíš mít na prvním místě jejich bezpečí.
Navíc už máte jednoho psa a nikdo neví, jak by spolu fungovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80450
11.7.26 07:32

Jsi blázen? Ani náhodou nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
11.7.26 08:08

Já bych si ji nevzala, resp ne hned… Pokud na ni máš čas, věnuje se jí ( zatím sama) chod na cvičák… Ji, je jak praštěná, ale divíš se jí? Je mladá, plná energie. A co? Nic. Plácá se na mrnavim dvorku, bez nějakého kontaktu, bez vyžití.. je mi jí líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný