Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co tak koukám na net, na pribalovy leták, který máš určitě taky a jistě sis ho přečetla, píše se tam, že vzácně může dojít k nárůstu hmotnosti, ale to je dle mého u každého léku. Řekla bych že tloustnutí je většinou jídla
Nikdy mi to nevěřil žádný doktor, ale beru cca 12 let pravidelně v sezóne duben - srpen antihistaminika. A během tohoto období - ač dost sportuju a nepřežírám se (držím dost přísnou dietu z jiných zdravotních důvodů) vždycky přiberu 4-5 kg. Přes zimu je zase zhubnu. Beru teda jiná antihistaminika než Analergin, ale podle mě je to podobné. Co organismus, to originál. To, že kamarádka přibírá, nemusí znamenat, že to tak bude mít každá. Za mě je teda lepší antihistaminika brát, protože mně se bez nich začalo rozjíždět astma. Teď jsem rozhodnutá, že budu brát i během kojení. Jo a někdo tady ještě psal, že pomáhá rooibos jako přírodní antihistaminikum, tak můžete zkusit. Já po něm cítím trošku úlevu, ale protože jsem hodně silný alergik, sám o sobě nestačí.
@Štrample obecná dobrý den
já ho beru kvůli alergii na ořechy mám alergii na všelijaké od buraků až po mandle, vlašské ořechy atd…tak mi paní v lékárně nabídla tyhle
jen jsem řekla, že potrebujuboeasky na alergii
ale na co konkrétně bjsem neřekla protože jsem strašně spěchala na vlak byla jsem v Karlových Varech a tam mě chytla alergie zřejmě z jídla co jsem si dala ve Variádě u
vetnamců asi tam muselo být n co co mi neudělali dobře a jasně, že jsem se osypala
zatím nemůžu říct jestli mi to pomáhá no vzala jsem teprve 2 ![]()
@Anonymní píše:
@Štrample obecná dobrý denjá ho beru kvůli alergii na ořechy mám alergii na všelijaké od buraků až po mandle, vlašské ořechy atd…tak mi paní v lékárně nabídla tyhle
jen jsem řekla, že potrebuju prášky nějaké na alergii
ale na co konkrétně jsem neřekla protože ,jsem strašně spěchala na vlak byla jsem v Karlových Varech a tam mě chytla alergie zřejmě z jídla co jsem si dala ve Variádě u
vetnamců asi tam muselo být něco co mi neudělalo dobře a jasně, že jsem se osypala
zatím nemůžu říct jestli mi to pomáhá no vzala jsem teprve 2
![]()
@Cenarius no dovolte
já vážím málo jsem hubena a nezeru hodně
jak vy můžete vědět jestli jim hodně? Nebo ne
nejsem žádný jedli spíše naopak
nikdy jsem s váhou problém neměla ![]()
Je to možné. Histamin je vysoce aktivní přirozená chemická látka, která se uvolňuje v těle v důsledku alergické reakce. Má hlavní podíl na alergických příznacích. Účinky histaminu zmírňuje léčba antihistaminiky, které mohou ovlivnit i chuť k jídlu. Proto je potřeba se při jejich braní na toto připravit, mírně navýšit pitný režim a snížit kalorický příjem, či to „vyběhat“.
@Tiger-lily takže je možné, že z toho analerginu muzu přibrat?
och jen to ne ale pomáhá mi to docela
otokna zarudnutí ve tváři pomalu mizí
@Anonymní píše:
@Tiger-lily takže je možné, že z toho analerginu muzu přibrat?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
och jen to ne ale pomáhá mi to docela
otokna zarudnutí ve tváři pomalu mizí
Důležitější je, že ti to pomáhá. Zkus trochu dietnější režim, po dobu, co ho bereš, snad to bude dobrý. ![]()
Dobrý den máte někdo zkušenosti s analerginem? Beru ho na alergii kamarádka mi říkala že ho brala taky a tloustla po něm
Máte někdo zkušenost? Děkuji hezkej den