Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Buď je to pálení žáhy, které je v těhotenství normální nebo je to z klimatizace a v těch vedrech s puštěnou klimoškou je to viróza.
@elan
Pálení záhy mě teď také napadlo, ale pálení netrvá i 5 minut v kuse ne? Nevíte náhodou co je na to dobre v těhotenství?
@elen-ka
Jsou na to nějaké léky nebo rady jak to zmírnit aspoň? Rennie mi přijde ze mi tedy nepomáhá ![]()
Pálení žáhy, klidně několik minut v kuse. Taky jsem měla na konci těhotenství. Pomohl až porod.
Pálení až hrudníku klidně půl hodiny, jediné co pomohlo byla sklenka piva. ![]()
Mně na pálení zahy v obou tehotenstvich pomáhaly jen neloupane mandle. Ale účinek byl 100% ![]()
@Anonymní píše:
@elan
Pálení záhy mě teď také napadlo, ale pálení netrvá i 5 minut v kuse ne? Nevíte náhodou co je na to dobre v těhotenství?
Může to trvat i dlouho.
V lékárně mi na to doporučovali Rennie apod., ale mě ze všeho bylo akorát více blbě.
Nejvíce mi na to pomohly mandle, neloupané.
Dobrý den, trpěl taky někdo pálením v krku a šlo mu to až do hrudníku? Špatne se mi dýchá..jsem 32 tt. Muže to byt i tehotenstvim? Nebo klimatizací v autě? Začlo mi to až od dnešního rána