Kniha- Andělé v mých vlasech

Anonymní
26.10.12 09:07

Andělé v mých vlasech

Pojďte si povídat o této knize a o andělech ;) založila jsem uzavřenou skupinu, takže koho to téma zajímá, ozvěte se mi tam, přidám vás :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
26.10.12 09:18

Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.10.12 09:25

Ahoj, měla bych zájem o toto téma :) Knihu jsem nečetla, ale její popis mě zaujal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
26.10.12 09:41

Já ji mám zrovna rozečtenou, jsem cca v půlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 09:54

Kdo chcete do skupiny, pošlete si žádost, najdete ji v uzavřených skupinách :)

• Citovat
  • Upravit
6140
26.10.12 10:11

Já jí nečetla, ale zrovna včera jsme se o ní bavily s mámou, když byla před rokem na operaci nádoru, moc jí a dalším pacientům, kterým ji doporučila moc pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 10:31

@werunka89 je to úžasná kniha pro ty, kteří jsou jí otevření a věřím, že pomohla :palec: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
405
26.10.12 10:57

Tuhle knizku jsem dostala minuly rok k vanocum od moji maminy. Precetla jsem ji jednich dechem, protoze je uzasna, uplne mi vzala dech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.10.12 11:01

Zajímalo by mně o čem je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 11:24

@lucotek http://www. andelevmychvlasech. cz/

• Citovat
  • Upravit
6140
26.10.12 13:29
@Anonymní píše:
@werunka89 je to úžasná kniha pro ty, kteří jsou jí otevření a věřím, že pomohla :palec: :pankac:

no myslím, že když je člověk fakt v koncích jako tomu ti ostatní pacienti s rakovinami byli, tak už zkusí vše, i čemu dřív nevěřili. a přečíst knihu, v nemocnici je to nejmenší. takže sice nevím o čem to přesně je, ale určitě je k něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.12 21:09

Když je člověk v koncích, tak změní pohled na svět, byla jsem toho několikrát svědkem, změní naprosto uvažování a vždycky to bylo k dobru :pankac:

• Citovat
  • Upravit
405
30.10.12 20:58

Prosím jak bych se mohla dostat do uzavřené skupiny? Přišla mi pozvánka, ale nějak jsem to odťukla a zmizelo mi to.Jsem v těhle věcech trochu mimoň :oops: :mrgreen: Děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
31.7.14 16:35

Zajimalo by me, zda nekdo z vas komunikuje s andely. Nedavno jsem byla na vykladu a prekvapilo me, ze pani mi prave pres andely vykladala karty. Mate nekdo zkusenosti a jak vam andele davaji ty informace? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
31.7.14 19:07

Snažím se a nejvíce to funguje, když je třeba dcera nemocná nebo mám z něčeho strach. To potom jede samo :-) A pokud si něco přeju, tak se to splní-třeba ne v takové míře, ale vždy se mi alespoň minimálně dostane toho, o co žádám :-)
Začalo to ještě před přečtením knížky, ta byla pro mě jen takovým potvrzením ;)
A jsem ráda, že andělé jsou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky