Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, měla bych zájem o toto téma
Knihu jsem nečetla, ale její popis mě zaujal ![]()
Kdo chcete do skupiny, pošlete si žádost, najdete ji v uzavřených skupinách ![]()
Já jí nečetla, ale zrovna včera jsme se o ní bavily s mámou, když byla před rokem na operaci nádoru, moc jí a dalším pacientům, kterým ji doporučila moc pomohla.
@werunka89 je to úžasná kniha pro ty, kteří jsou jí otevření a věřím, že pomohla
![]()
Tuhle knizku jsem dostala minuly rok k vanocum od moji maminy. Precetla jsem ji jednich dechem, protoze je uzasna, uplne mi vzala dech.
@Anonymní píše:
@werunka89 je to úžasná kniha pro ty, kteří jsou jí otevření a věřím, že pomohla![]()
no myslím, že když je člověk fakt v koncích jako tomu ti ostatní pacienti s rakovinami byli, tak už zkusí vše, i čemu dřív nevěřili. a přečíst knihu, v nemocnici je to nejmenší. takže sice nevím o čem to přesně je, ale určitě je k něčemu.
Když je člověk v koncích, tak změní pohled na svět, byla jsem toho několikrát svědkem, změní naprosto uvažování a vždycky to bylo k dobru ![]()
Prosím jak bych se mohla dostat do uzavřené skupiny? Přišla mi pozvánka, ale nějak jsem to odťukla a zmizelo mi to.Jsem v těhle věcech trochu mimoň
Děkuju za rady ![]()
Zajimalo by me, zda nekdo z vas komunikuje s andely. Nedavno jsem byla na vykladu a prekvapilo me, ze pani mi prave pres andely vykladala karty. Mate nekdo zkusenosti a jak vam andele davaji ty informace? Dekuji
Snažím se a nejvíce to funguje, když je třeba dcera nemocná nebo mám z něčeho strach. To potom jede samo
A pokud si něco přeju, tak se to splní-třeba ne v takové míře, ale vždy se mi alespoň minimálně dostane toho, o co žádám ![]()
Začalo to ještě před přečtením knížky, ta byla pro mě jen takovým potvrzením ![]()
A jsem ráda, že andělé jsou ![]()
Pojďte si povídat o této knize a o andělech
založila jsem uzavřenou skupinu, takže koho to téma zajímá, ozvěte se mi tam, přidám vás