Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj možná už funguje delší dobu ale já na ni narazila dnes, objevila se mi bez ladění (asi místo nějakého kanálu) docela mě to překvapilo. Televize kde jdou pouze její pořady a mě přijde super. Jinak tam má pořad IZER, BOČANOVÁ, SUCHAŘÍPA, ŠMOLDAS, HRUBEŠOVÁ, BARTOŠOVÁ atd. Co na PĚTKU říkáte vy co už ji máte?
Naši ji mají, my bohužel ne. Nevím jaký jsou tam programy, ale mamka si to dost chválí. Místo kterýho programu to je? Mě přijde že tam ani žádný nechybí.
Já ji objevila před pár dny, když jsem omylem přeladila tv.. není to špatné, ale Fanda je lepší
ale určitě se tam najdou pořady, které mě zaujmou.
@Anabellka My ji máme pod retromusic.
Je dobrá, každý si tam něco najde. Lepší jak prima cool
Máme ji a celkem dobrý, rozhodně bych však netvrdila, že je fanda lepší. Na Fandovi dávají furt to samý dokola. Nechápu, jak můžou udělat další kanál, aby ty příšerný seriály mohli dávat ještě jednou! za mě Pětka teda mnohem lepší…ale zas si nemyslím, že je lepší než Prima Cool.
Mne nektere porady na Petce prijdou zlomeny pres koleno
Potrebuje vyzrat, je nova, uvidime. Mne teda zatim nenadchla.
Tak to my jsme neměli. Naši mají totiž jen klasický set top box těch 8 programů a když se snažili naladit Fandu tak tam naskočila i Pětka. A mě mamka právě tvrdila, že ta Pětka naskočila místo toho programu na kterým dávali v noci Svlíkačku za kačku. A já jsem právě myslela že toto dávali na Coolu ne?
Tak my fandu nechytame, ale petka se nam nahodila sama, a za me musim rict, ze jeste meli par dnu ci tydnu pockat, tech prvnich par dnu je fakt videt, jak to maji hooodne nedoladene a i ti komentatori jsou dost casto mimo a nepripraveni…ale tak uvidime, jak se daji do kupy… ![]()
Pětka vychází z televize Metropol, kterou jsem jako naši pražskou televizi měla mnohem radši
Většina pořadů tam zůstala stejná, jen mi chybí to větší zaměření na Prahu ![]()
Mám dotaz, majá Pětka nějaké stránky s ivysiláním, jako ČT a Prima? Díky.
Sleduji průběžně televizi pětku, celkem se mi líbí. Nejlepší je Ivo Šmoldas a jeho hosté, no to prostě nemá chybu!!! A pak Iveta, jak moc se snaží a držím jí palce. Ale dneska po půlnoci jsem přepla na pětku a čekala nějakou zábavu. Byla jsem hodně zaskočená, když mě vnadná dívčina nabádala abych něco uhádla a i když neuhádnu, může mi nabídnout věci neuvěřitelné, které nabízela další pololežící děva. A dobře mi tak, jako důchodce bych už měla spát a tak je mi jasné, že po půlnoci pětku ne.
Podle mne je pětka tak na
, nejhorší jsou ty bláboly Ivety Bartošový, za který dostává cca 300 OOO měsíčně, ten zbytek programu také nic moc
no a Izer to už nezachrání…Už se na ni vůbec nedívám, je to ubohý… ![]()
Nemam to ve zvyku ale musim napsat svuj nazor k poradu Iveta zive. Ze tam Iveta mluvi svou vlastni reci ktere nikdo nerozumi to je problem jeji ze se zesmesnuje pred celym narodem. Blekota, mava rukama jak praporkama na 1. maje ale budiz je to jeji ostuda, ale nechapu proc tam prisli ty jeji blekoty poslouchat panove Slovacek a Kocandrle. Verim ze se strasne stydeli a mozna by radi byli neviditelni protoze ji uverili ze dokaze byt normalni. Iveta to proste nedokaze jedine se musi lecit u odborniku a ja drzim pesti at se tak brzo rozhodne, jinak je to jeji profesni konec. Skoda ze tak krasna holka a vynikajici zpevacka se riti do zahuby.