Televize Pětka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fmodacz
16.12.12 18:43

Dívám se na pětka. cz na iveta živě, dokud tam ona nebyla, nevěděla jse, že taková stanice vůbec eixstuje:D

• Citovat
  • Upravit
6536
17.12.12 19:36
@fmodacz píše:
Dívám se na pětka. cz na iveta živě, dokud tam ona nebyla, nevěděla jse, že taková stanice vůbec eixstuje:D

já četla že Iveta neplní závazky k pětce, a má ji nahradit Ornella, to bude taky něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.12.12 19:48

K Ivetě…viděla jsem ji poprvé, když to vysílali a podruhé minulý týden a teda celkem se divím, že tohle odvysílají, když už Duchovský sám neví, jak ji ukočírovat…lidi tam volají, ptají se Duchovského, zda si sám myslí, že je paní Iveta v kondici, ten řekne, že si nemyslí, že je ok a na to se tam do něj pouští Rychtář, jak tímto Ivetě škodí, že to o ní řekl :zed:
Na jednu stranu si tam hraje R.na jejího naděla strážného, ale osobně si myslím, že takový anděl by nikdy neměl dovolit, aby se taková nemocná osoba vystavovala medializaci na kterou vlastně celou dobu nadává a dává jí příčinu jejím problémům na psychice… Ivety je mě líto, ale vzhledem k jejímu stavu a tím i „vyměněnýmu mozku“ Rychtářem vůbec neví, co dělá a co je správné. Rychtář má za to publicitu a prachy… Proti tomu pořadu nemám nic, ale Iveta se tím tak akorát zesměšňuje, měla by svojí novou kariéru budovat komorněji než takhle na živo…některé dotazy diváků by neunesl ani zdravý jedinec :mrgreen:
No a jinak Pětka dobré, jsme spokojeni…dávají tam i něco pro maminky a takové zase trochu jiné pořady, tak občas to u nás frčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.12.12 07:07

co si myslím o tv pětka

Co si mslím o pětce, podle mě je to jednoznačně nejhorší televize kterou znám. Mají koncept postavený na úvodní upoutávací smyčce pořád všechno opakují dokola. Kdykoliv se chci podívat třeba na nevař z vody oběví se tam buťo ti dva t…í kubánci nebo Hrachovcová s Vondráčkem jiný díl se mi neodařilo chytit. A o Bartošce radši pomlčím. Prostě jedna velká trapárna vyřadil jsem tento hnus ze seznamu nedá se na to dívat. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nemo2012
26.12.12 10:10

Petka

Tahle televize je naprosto zbytečná. Zajímalo by mne, kdo financuje tuhle pitomost - reklamní kanál upadající alkoholičky Bartošové. Zbytečně tahle TV jen zabírá vysílací pásmo.

• Citovat
  • Upravit
hanbob
28.12.12 13:26

početní hádsnka

Můžete napsat, jak jste dospěli k výsledku u početní hádanky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!