Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Genovesa píše:
Když necháte andulku volně lítat, je ten bordel po bytě hroznej? Uvažuju pro dceru, ptáky miluje, zvíře jsem doma nikdy nechtěla, ale tak zní to jako super mazlík.
Kolem klece je binec pořád. A když je volně, prostě ten trus pouští, no. Ale je to všechno suchý binec. Máme ochočeného, krásně mluvícího kontaktního anduláka. Bylo by fajn, kdyby mohl být volně pořád, ale to už by bylo naděláno moc. Je dobrý, když má oblíbený místo mimo klec, kde sedává. To se nám s tímto bohužel nepovedlo. A pokud není na kleci, sedá výhradně na nás.
Určitě si andulku pořiďte, jsou úžasný.
@Genovesa píše:
Myslela jsem s klecí
No, na přímé slunko moc ne. Jinak určitě. Snesou i docela zimu, ale musí být zvyklé. A hlavně pozor na průvan doma. Z toho může mít smrt.
@Genovesa píše:
Kde se takovej mazel sežene?
Od chovatele. Někteří i dokrmují.
@Genovesa já našla na fb na skupince tady z našeho okolí…jak vylétli z hnízda, jeli jsme si vybrat
@Genovesa píše:
@Popeladym Jak je najít prosím?
Bazoš nebo iFauna. Můžete si tam najít někoho poblíž. Paní, od které máme, teď už asi neprodává. To je škoda, ta měla ty ptáčky perfektní. Hledejte někoho, kdo odchoval v domácnosti. Taková mláďata jsou zvyklá na lidi i jiná zvířata doma, a jsou tak velmi lehce ochočitelná.
@Popeladym píše:
No, na přímé slunko moc ne. Jinak určitě. Snesou i docela zimu, ale musí být zvyklé. A hlavně pozor na průvan doma. Z toho může mít smrt.
Ano, andulky snesou i zimu, ale je potreba postupne, prudke vykyvy teplot vubec. Pozor na ten pruvan a slunko, jak Popeladym pise a taky pozor na vypary z teflonu a ZADNE AVOKADO, je to pro ne jed. Jinak andulka na terase je fajn, ale bacha na kocky, to je pruser hned (i v kleci klidne) ![]()
@Genovesa píše:
Holky a dá se ochočená andulka dát v létě na terasu?
Nesnáší průvan. Jestli to máte kryté, nebála bych se. Známí si brali Pepíka s sebou do kempu do stanu. Měli takové šapitó s kuchyňkou.
@Russet píše:
Nesnáší průvan. Jestli to máte kryté, nebála bych se. Známí si brali Pepíka s sebou do kempu do stanu. Měli takové šapitó s kuchyňkou.
Tak on pruvan prece neni totez, jako ze jsou v otevrenem venkovnim prostoru. Andulky jsou puvodem z Australie a tam urcite obcas nejaky vanek vane, jako ve vichrici bych je nenechala
, ale pokud je normalni pocasi, tak proc by terasa musela byt kryta? ![]()
@Silverine247 píše:
Tak on pruvan prece neni totez, jako ze jsou v otevrenem venkovnim prostoru. Andulky jsou puvodem z Australie a tam urcite obcas nejaky vanek vane, jako ve vichrici bych je nenechala, ale pokud je normalni pocasi, tak proc by terasa musela byt kryta?
Mám andulky dvě. Prostě bych je na otevřenou terasu, kde fouká vítr a praží slunce nedala. Nenarodili se v Austrálii, žijí v našich podmínkách. Mám je od chovatele a jejich voliéra byla v polostínu a samozřejmě krytá.
@maky 1993 píše:
Nepozná někdo prosím, zda je to sameček? Děkuji
Je to moc maličké ještě, ale já bych řekla spíš samecek, ozobi je do fialova a mělo by se časem vymodrit. Samička by takhle malá měla spíš bezovo hnědé. Jistá si nejsem, ale za mě klucina.
@maky 1993 píše:
@Silverine247 Děkuji, tak uvidíme
Dej pak vědět prosím, až se opeřenec vybarví ![]()