Angelcare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
17.1.06 12:50

Angelcare

Znáte tento monitor dechu + chůvičku? Nebo ještě lépe, máte někdo s ní zkušenosti???

Sendy

http://www.ajuty.cz/…ail.236.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
4.2.06 11:23

Ahoj Sendy, nevím, jestli je to ještě aktuální, ale my jí máme. Máme jí teda z USA, ale je to stejná jako ta, co se prodává tady (akorát máme jen jednu desku).
Aleškovi už je 9 měsíců a jsem strašně ráda, že je máme. Narodil se o něco dřív, ale byl zdravý, takže jsem si myslela, že ten monitor dechu ani potřebovat nebudeme, ale nakonec jsem byla moc ráda, že ho máme, protože od 6 týdnů odmítal spát jinak než na bříšku.
Teď už ho teda máme jen jako chůvičky.. Ale i tak je super (přenáší reálné zvuky).
Takže vřele doporučuju. I když za tu cenu v ČR bych si je asi nekoupila. Nám je koupila moje ségra ve státech za necelých 100USD, což je mnohem lepší cena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.06 11:45

My take mame, ale jen monitor dechu. Dcerka zacala brzy spat ve vl. pokojiku, takze jsme byli radi a byli jsme i spokojeni. Koupili jsme v Nemecku…

• Citovat
  • Upravit
461
4.2.06 13:02

Zachytí angelcare opravdu všechno, záleží mi na tom, aby byl citlivý. Máme chůvičku Philips a ta všechno nezachytí. Čekáme druhý a bude muset brzo do svého pokojíku, tak bych chtěla mít jistotu, že sepne. Mám to totiž přes celý byt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
4.2.06 21:18

Sendy, zvuky zachytí teda bezpečně všechny. Jestli ti jde o monitor, tak to bohužel nevím, protože nám při spaní nikdy nesepnul - naštěstí. Po vyndání z postýlky a zapomenutém vypnutí spínal vždy a ječák to byl děsnej :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí