Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@J_LN nejsi v 9tt, jsi v 10tt a ano, to už jsem
na angelsounds slyšela.
Ne neslysela, až nějak ve 12.tt, měla jsem ho driv a byly to jenom stresy ![]()
To je strašně brzy…Já slyšela až ve 14 týdnu a to ještě faaakt hodně dole, a nebyla si úplně jistá jestli to je nebo není mimco…chapu tě ja
to zažila taky 2 ZT a ještě jedno ukončení tehotenstvi pro VVV plodu…co se má stát se stane a vše je určitě tak jak má být…4 dny nejsou vůbec nic, počkej na 12.týden na 1.screening, tam je měření nejpřesnější…Já byla zase o 6.dní napřed a vubec nikdo to neřešil.. řídili se MS, lékaři pocitaji 28 denní cyklus a ovulaci uprostřed a to ma fakt málo která…vsechno bude v pořádku ❤️ ❤️
Buď úplně v klidu… Já byla tak bláhova, že jsem to taky zkoušela takhle brzy a nic jsem nenašla
Zkoušela jsem to potom každý druhý den, poctivě a stejně NIC. Poprvé jsem ho uslyšela až ve 13tt. Takže i když ho nenajdeš, hlavně se nestresuj, vše je v pořádku, jen je prostě prcek víc zavrtanej ![]()
Taky jsem takhle brzy nic neslyšela az opravdu po tom 12tt. Zkus to vypustit a vratit se k tomu az v tom 12tt takhle se zbytečně stresujes a to není pro mimi dobré ![]()
@J_LN slyšela jsem až v tom 12.tydnu, rozeznala jsem to hned, nešlo si to s ničím splést. Jinak chápu, je to na uklidnění fajn věcička, hlavně nepanikar, když se ti hned nepodaří najít ![]()
Tak to ja jsem bridil. Ja neslysela nic ani v 15tt
ja teda nehledala nejak dlouho, nechtela jsem. Dr se mi smala, ze jak mam placentu vpredu, tak ze je to jeste horsi a ze i tak je to moc brzy
tak jsem se na to vykaslala a bylo. A taky jsem predtim zazila SP a ZT. Proste vydrz a nenervuj se. Ja si pak poslechla nekdy v 17tt, to uz jsem slysela..od 18tt pohyby a pak do porodu asi uz jen 2× pro radost z poslechu tlukotu ![]()
Holky, děkuju moc za odpovědi
a vy, co jste našly až později, jste také hledaly dřív, ale našly až později? ![]()
@J_LN ja hledala ve 13tt, pak v tom 15tt a pak se na to vyprdla do toho 17tt ![]()
@Kukacka123 tak snad to bude v pořádku jako u tebe
do třetice všeho dobrého
![]()
@J_LN Za mě je to strašně brzy, já s jistotou slyšela srdíčko až kolem 16tt Samozřejmě, že jsem zkoušela od 13tt a prd. Též jsem si prošla ZT, takže za mě naprosto úžasná věcička ![]()
edit: Jinak mám placentu vpředu a pohyby pořádně necítím ani teď ve 36tt takže za mě mě opravdu kouzelná věcička, kterou stále sem tam pro klid využiju. Také doporučuji počkat na první screening a zkusit to po něm, ať se zbytečně nestresuješ ![]()
Příspěvek upraven 08.07.19 v 20:40
@J_LN Hledala jsem asi od 10.týdne.. výrobce uvádí, že to lze slyšet až od 12.týdne.. když jsem byla na ultrazvuku, koukala jsem kde mi jezdí sondou po břiše a pak na tom místě hledala doma..měla jsem placentu vepředu
Me zachránil dusevni zdravi, do pohybů jsem na vterinku poslouchala snad 2 x denne, v podstate kdykoliv mě přepadly nějaké pochybnosti a potom, když se mi malá delší dobu nepohnula…
Jsem 11+5 a také ještě neslyším. Ve středu jdu na kontrolu, tak snad tam se postesti Dr. Také mám za sebou ZT, takže doufám, že teď to bude vše v pořádku, snažím se nepanikarit ![]()