Angina hnis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.12.22 22:54

Angina hnis

Zdravím, ráda bych váš názor, už jsem zoufalá :think: 8.12 Jsem měla Anginu po týdnu klasicky kontrola u obvoďáka (čtvrtek) měla jsem tam ještě cepy říká dobrý antibiotika zabraly zbytek už se vyléčí buďte jeste 3 dny doma říkám dobře :nevim: :think: V neděli mi začalo byt nějak divně tak jsem v pondělí večer jela na pohotovost s tím ze si myslím ze se mi to vrací ze mě bolí v krku ze horečku nemám ale ze se to pomalu horší, tam mě poslali víte kam … no nic … ve středu jsem jela znovu s tím ze jsem dostala hned antibiotika ze mám Akutní Anginu :zed: :zed: No masakr dny dnes mám půlku léku za s sebou ale o to nejde teď dotaz včera večer jsem pila čaj a z niceho nic jsem cítila strašný zápach a něco v puse začala jsem zvracet a naplnila skleničku hnisem omlouvám se ze to píšu do podrobná ale chci aby jste mě chápali byl to šok nicméně se mi ulevilo a mohla jsem konečně mluvit a více pit atd atd dnes mi to pořad teče když si dam pití a tak Do zprávy mi doktor napsal ze kdyby se to zhoršilo tak mám jít na ORL jenže se bojím aby se mi to nevrátilo doma mám malé dítě a už je to fakt na palici mate s tím některá zkušenosti? Je dobře ze mi to teče???na ORL stejně půjdu ve čtvrtek až doberu poslední lék ale nechápu co to je nikdy se mi tohle nestalo ani někomu z okolí všichni na mě koukají divne když to vypravim :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
24.12.22 22:57
@Anonymní píše:
Zdravím, ráda bych váš názor, už jsem zoufalá :think: 8.12 Jsem měla Anginu po týdnu klasicky kontrola u obvoďáka (čtvrtek) měla jsem tam ještě cepy říká dobrý antibiotika zabraly zbytek už se vyléčí buďte jeste 3 dny doma říkám dobře :nevim: :think: V neděli mi začalo byt nějak divně tak jsem v pondělí večer jela na pohotovost s tím ze si myslím ze se mi to vrací ze mě bolí v krku ze horečku nemám ale ze se to pomalu horší, tam mě poslali víte kam … no nic … ve středu jsem jela znovu s tím ze jsem dostala hned antibiotika ze mám Akutní Anginu :zed: :zed: No masakr dny dnes mám půlku léku za s sebou ale o to nejde teď dotaz včera večer jsem pila čaj a z niceho nic jsem cítila strašný zápach a něco v puse začala jsem zvracet a naplnila skleničku hnisem omlouvám se ze to píšu do podrobná ale chci aby jste mě chápali byl to šok nicméně se mi ulevilo a mohla jsem konečně mluvit a více pit atd atd dnes mi to pořad teče když si dam pití a tak Do zprávy mi doktor napsal ze kdyby se to zhoršilo tak mám jít na ORL jenže se bojím aby se mi to nevrátilo doma mám malé dítě a už je to fakt na palici mate s tím některá zkušenosti? Je dobře ze mi to teče???na ORL stejně půjdu ve čtvrtek až doberu poslední lék ale nechápu co to je nikdy se mi tohle nestalo ani někomu z okolí všichni na mě koukají divne když to vypravim :mrgreen: :jazyk:

Taky koukam divne, kam zmizely tecky za vetou. Vždyt se to neda poradne cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.22 23:06

@vokishka Omlouvám se psala jsem to ve spěchu, pouze se ptám, jestli někdy někomu tekl hnis z mandle, když měl anginu :nevim: Já nikoho takového neznám, tak jestli je to v pořádku, děkuji

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
24.12.22 23:08

Jdi na orl, muzes mit nejen anginu a cepy, ale absces. Opravdu neni normalni u anginy zvracet hnis. Zaroven, pokud antibiotika nezabrala, mel by byt vyter a zjistit citlivost na atb. A uprimne-nestridej doktory-jednou praktik, pak pohotovost (proc, to by nepockalo do rana?).. lepe to resit na jednom miste a praktik sam by te pak poslal. Takhle nikdo z nich nevi vse, kazdy te vidi v nejake jine fazi onemocneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.12.22 23:16

Ano, mela jsem takovou anginu a hnis mi vytlacovali na orl na pohotovosti, hrozi absces…tehdy me chteli hospitalizovali, ale nemela jsem op, tak mi to tam vymackali, ze se uvidi, dali atb a orofar (ktery ted neni v lekarnach)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.22 23:18

@K82 Dobře, můj lékař má dovolenou do ledna, jinak bych jela za ním :think:
Co by to pro mě znamenalo kdyby to byl absces? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.22 23:21

@Melodie91 Ježiš toho jsem se bála za jak dlouho jste se uzdravila? Chodila jste pak ještě na ORL na vymačkanî nebo jste to už měla v pořádku? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
415
24.12.22 23:24

Hlavně tak velký zánět v této oblasti je vážně nebezpečný…podle popisu bych si tepla, že vám ten absces praskl, ale nemuselo to být vše a může se udělat znovu…opravdu to chce lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
24.12.22 23:29
@Anonymní píše:
@K82 Dobře, můj lékař má dovolenou do ledna, jinak bych jela za ním :think:
Co by to pro mě znamenalo kdyby to byl absces? Děkuji

Musi se to vycistit a prelecit atb, ktera jsou na tu bakterii citliva ahlavne, vetsinou, i.v. atb, ne tabletami. Takze bych neotalela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.12.22 23:46
@Anonymní píše:
@Melodie91 Ježiš toho jsem se bála za jak dlouho jste se uzdravila? Chodila jste pak ještě na ORL na vymačkanî nebo jste to už měla v pořádku? Děkuji

Me se ulevilo po tom zakroku pomerne rychle..1 den hrozna bolest, to pomahal ten orofar a normalne ibac na bolest, druhy den uz jsem nepotrebovala ten ibac a pak uz to vlastne bylo celkem dobre, co si vzpominam..po dobrani atb uz jsem pak, byla zdrava…ale bylo to velmi neprijemne a doktor se tehdy netvaril, jakoze pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
30.12.22 10:53
@Anonymní píše:
@Melodie91 Ježiš toho jsem se bála za jak dlouho jste se uzdravila? Chodila jste pak ještě na ORL na vymačkanî nebo jste to už měla v pořádku? Děkuji

jak to dopadlo? jsi už v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast