Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle nedáš. Nic neexistuje. Ještě tak písemné by se to dalo řešit Google překladačem. Ale háže to dost nesmysly, musí se korigovat. Holt musíš hledat dál. Ale dotaz mě hodně pobavil.
A jak by sis to prakticky představovala, zvedneš telefon, někdo na tebe bude mluvit anglicky, ty mu nebudeš rozumět, a…???
Syntéza řeči sice pokročila, abys našroubovala na telefon nástavec, který tvou čestinu bude měnit v angličtinu, to fakt ne.
Hledej jinou práci.
Promiň, ale to nemáš šanci dát. Komunikativní angličtina je záležitostí aspoň pár let učení… Občůrávat to překladači fakt nepůjde.
Jak zaznělo, hledej jinou práci…
@Anonymní píše:To si dobrej strelec ze o tom vubec premyslis
Ahoj, chci se zeptat, mohla bych nastoupit do zaměstnání v místě bydliště, ale chtějí tam AJ, že je denní komunikace pi telefonu, bohužel jsem se učila jen NJ, je nějaká možnost nějakého překladu nebo tak něco, nevím, třeba v dnešní době něco už existuje a nevím o tom dekuji
Ahoj, chci se zeptat, mohla bych nastoupit do zaměstnání v místě bydliště, ale chtějí tam AJ, že je denní komunikace pi telefonu, bohužel jsem se učila jen NJ, je nějaká možnost nějakého překladu nebo tak něco, nevím, třeba v dnešní době něco už existuje a nevím o tom dekuji