Aniball po SC

11
15.8.15 00:32

Aniball po SC

Ahojte, mám po SC pro nepostupující porod před 3 lety, máte některá zkušenosti s druhým porodem a použtím Aniballu? Pomůže cvičení ke spontánnímu porodu? Mockrát děkuji za Vaše odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
15.8.15 01:36

S Aniballem zkušenost sice nemám, ale také jsem první porod měla SC pro nepostupující porod a hrozící hypoxii. Druhý porod byl spontánní, naprosto bez zásahů, poměrně rychlý a oproti prvními bezbolestný. Necvičila jsem s ničím, jen jsem pila maliník a věřila, že to tentokrát půjde bez problémů.
Pomoci to může a nemusí, ale myslím, že na otevírání to cvičení vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
15.8.15 09:03

@ajleenka mužu se zeptat? ty jsi se po cisari hojila nejak blbe? Ja mam za sebou cisare a nedovedu si predstavit, ze bych chtela rodit klasicky-jednu jizvu uz mam, tak at ji rozriznou znovu, touhu vyzkouset si přirozený porod nijak nemam, ta zkusenost mi nijak nechybi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.15 10:41

@ajleenka a ten maliník jsi pila přibližně jak dlouho před porodem? Termín mám za dlouho, ale doufám že porodím spontánně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
15.8.15 12:07

@Rakosnicek1983 Císař byl právě z hlediska hojení bezproblémový, jizva naprosto v pořádku, 9 dní po jsem již jela na skok do práce. Ale rozhodně to nejde srovnávat s přirozeným porodem. Jednak mi hrozně chyběl ten první kontakt s miminkem (měla jsem celkovku), ten bonding a prostě to vše po přirozeném porodu a i ten pocit vlastního selhání, že jsem v podstatě neporodila, tam byl.
Jinak já po přirozeném porodu žádnou další jizvu nemám, rodila jsem bez nástřihu, bolest byla úplně v pohodě a v podstatě s tlačením skončila. Hned po porodu jsem mohla chodit, fungovat, připadala jsem si, jak kdybych vlastně nerodila, naprosto normálně. Takže i z hlediska toho hojení mnohem lepší. Ale uznávám, že to tak nemusí být vždy.
@Raduza2110 Maliník jsem pila asi od 36tt, nejdříve šálek denně, od 38tt dva šálky denně a poslední týden před termínem již celou konvičku během dne. A když mi praskla voda, tak jsem si ho ještě vařila do petky a pila během první doby porodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí