Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli jste nektera mela problem po cviceni s Aniballem.
Cvicila jsem jen jednou, pred 4 dny a bylo to dost neprijemne, coz je na poprve pochopitelne. Ale jsou to 4 dny a ja mam od cviceni bolest celeho podvozku, ze nemam odvahu cvicit znovu. Dnes jsem byla taky v poradne a pri vysetreni cipku jsem malem vyletela z kuze, jak me to bolelo. Cviceni jsem dala jen na 17cm, takze jsem to neprehnala. Krev zadna, jenom ta bolest, kterou citim pri zvedani se ze sedu atd…a to jsem 3 tydny pred porodem. Stalo se vam to nektere?
Nejnovější recenze z kategorie Snažilky, těhulky, maminky a volný čas
Přečtěte si článek: Aniball: Skvělý tip, jak si usnadnit porod?
@wewe-ricka mě se to stalo taky. Ale dopadla jsem ještě hůř. První cvičení pohoda, další den taky, pak den pauza, protože jsem spodek taky víc cítila, a fakt jsem to taky nerprehanela, po cca dnu a půl od toho druhého cvičení jsem lehce zašpinila, druhý den ráno zas, nejdřív jsem myslela, že odchází hlenová zátka, ale pro jistotu jsem dala přes dva dny klidu, než jsem to zkusila znova. Pěkně po vaně, nic mě nebolelo, ale už jen při zavedení balónku jsem začala krvácet. takže jsem toho hned nechala a od té doby v pohodě. Krvácení naštěstí takřka hned přestalo, ale vyděsilo me to pořádně, protože to bylo dost. Buď jsem hodně citlivá nebo nevím no… V pátek jdu na kontrolu, tak se chci zeptat a uvidím.
@Atizka tak to se na ten porod asi moc nepripravime
. Ja uz se vazne bojim jit do toho znovu a dost me to mrzi. Kdyz jsem cetla same kladne recenze a nakonec to takhle musim vzdat
Jinak si neumim predstavit, ze bych mela rodit ted, kdyz me to tam tak vsechno boli ![]()
@wewe-ricka na to určitě chci ještě zkusit. Je Dula řekla, že stačí začít v 38 TT. mooooc se mi to nezdálo, ale teď holt počkám ještě chvíli. Na tvém místě bych to ještě zkusila. Pokud jsi nešpinila ani.. Ono to dole bude celkově podle mě takové bolavější, jak je to prokrvené
@Atizka no ja jsem ted ve 37tt, tak uvidime kdy se to zahoji a asi to zkusim znovu, i kdyz toho casu az tak moc neni…asi jsem nejaka citlivka i kdyz normalne snasim bolest dobre
@wewe-ricka tak otázka je, jestli se ti tam má co hojit a nebo to tak teď je už. Já ji mám citlivější už delší dobu, ještě před cvičením, i takovou nateklejší jakoby (promiň za popis
)
@wewe-ricka jinak jsem ve 37tt taky. Kdy máš termín? Já 10.12. Jako štve me to taky, ale snažím se tím nestresovat. holt to tak je a doufám, že to ještě půjde. Neboj, bude to dobré! I kdyby to nešlo!
@Atizka no ja myslim, ze to na hojeni je. Predtim jsem tu zmenu pocitovala jinak, ted je to jakoby namozeni…dam tomu jeste par dni a uvidim, jestli to bude odeznivat…ve kterem tt jsi? jestli se muzu zeptat?…ja cekam prvni miminko-holcicku a strasne moc se tesim ![]()
@Atizka Ja mam termin podle ms 11.12 a podle utz 14.12, tak uvidime ktery si mala vybere
Dobre to bude, jinak to byt nemuze, hlavne at jsou nase mimca v poradku ![]()
@wewe-ricka tak to jsme fakt skoro stejně
taky čekám první, kluka. No těšila jsem se, že se připravím víc, ale budu to muset zvládnout kdyžtak i tak no
@Atizka
zvladnout to musime, ci uz se nebo bez cviceni…ja se jeste pri tom snazim pripravit homeopaticky, piju caj z maliniku a taky jim lnene seminko…tak aspon trosku by to mohlo pomoct ![]()
@wewe-ricka jj, maliník piji taky, i semínko jim. A snažím se cvičit, tak snad to k něčemu bude ![]()
Ježíši dle názvu mi to znělo jako erotická pomůcka. A ono je to mučidlo
před porodem. Čekám druhé jsem v 21 týdnů rizikovem pořád ležím s bolestma proč se takhle dobrovolně mučite? První byl akutní císař a i tak mam pocit že spodek plně netesni
, když lezu z bazénu teče ze mne voda