Tvrdnutí břicha, nevolnost a únava ve 38. tt

123
18.11.14 12:09

Tvrdnutí břicha, nevolnost a unava v 38tt

Ahoj holky, od včera od večera mi bolí v podbřišku a tvrdne mi břicho hlavně v horní části. od rána jsem nebyla ani schopna nic sníst jelikož když se kouknu na jídlo tak se mi udělá zle a přijdu si furt unavená, už přítel mě chtěl v noci odvést do nemocnice, ale bohužel odmítla jsem jelikož jsem měla strach aby jsi mě tam nenechali.:(mam strach jelikož tohle je moje první těhu. a netuším co mam dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.11.14 12:13

@kristyna95 a co myslíš, že Ti kdo řekne? Ono se na porod běžně bývá v porodnici a nikdo tu nemá věšteckou kouli, aby tušil, jak to s Tebou vypadá. Buď poslíčky, nebo se to chystá. Ale to Ti poví dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.11.14 12:22

Co? Nic. Odpočívej. Pokud cítíš pohyby a nekrvácíš, tak nikam nejezdi. :nevim: V tomhle týdnu můžeš už klidně rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.11.14 12:24

@martina.se já se právě bojim aby jsme tam nejely s přítelem zbytečně aby na nás nekoukali jak na blázny, nebo nám nevynadali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 12:27
@kristyna95 píše:
@martina.se já se právě bojim aby jsme tam nejely s přítelem zbytečně aby na nás nekoukali jak na blázny, nebo nám nevynadali

proč by měli? 8o od toho tam snad jsou, ne? já jela několikrát a vždy s úsměvem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.11.14 12:30

@martina.se no u nás jim ten úsměv moc nejde, záleží na tom kdo tam je. to už mam vyzkoušené když jsem tam byla za sestřenici která ležela v porodnici a docela mi i sestřičky naháněly strach jak byly nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
18.11.14 12:47

Já bych si radši zajela doktorovi, než čekat co se stane, určitě by na tebe neměli koukat jak na blázna. Jistota je jistota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 13:06
@kristyna95 píše:
@martina.se no u nás jim ten úsměv moc nejde, záleží na tom kdo tam je. to už mam vyzkoušené když jsem tam byla za sestřenici která ležela v porodnici a docela mi i sestřičky naháněly strach jak byly nepříjemné

a co je přednější, zdraví Tvoje a dítěte, nebo sestřička, co se blbě vyspala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.11.14 14:12

@martina.se samozřejmě že je pro mě přednější zdraví mého dítěte a moje, ale ten strach je nejspíš ve mě a nedokážu se ho zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 14:20
@kristyna95 píše:
@martina.se samozřejmě že je pro mě přednější zdraví mého dítěte a moje, ale ten strach je nejspíš ve mě a nedokážu se ho zbavit

tak se ho zbav a mysli na sviště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky