Aniball - poranění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
17.12.14 18:49

@wewe-ricka ahojky. Já už mám prcka u sebe :-) narodil se 16.12. Ve 4:04. Je v to macíček. Má 3900 a 50 cm. hlavička je 36 cm a jsem jen s malým natržením, takže paráda. Nacvičeno jsem měla na 29,5 cm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
17.12.14 19:15

@Atizka :kytka: kraasa…moc gratuluju…nadherny vanocni darek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
17.12.14 20:11

@wewe-ricka děkuji. Jsem ráda, že už to mám za sebou. Budu ti držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.1.15 10:03

Cvicim uz skoro tyden s balonkem. Centimentry zatim nemerim, pocitam to poctem nafouknuti. Ze zacatku sem byla vycerpana jen z toho nez sem to do vnitr nacpala. Mam ho. uplne vyfoukli aby to slo. Pak to nafukuju ve vnitr. Treba i na 10 az 15 nafouknuti a nechavam to chvili ve vnitr asi 3 min at se to roztahne. Vyfouknu nafouknu na 3 nafouknuti a i skoro po tydnu to desne zaboli.az zastipne kdyz ho konecne protlacim ven. Uz mam i strach aby to nebolelo tak porad zustavam jen na tom samem obvodo. To mi asi moc nepomuze. Ale fakt se bojim vic :?
Nekdo jak na to sel takticky a bylo to v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
27.1.15 13:36

Holky, ted jsem od jedne porodni asistentky slysela, ze vytlacovanim aniballu pred porodem muze hrdlo opuchnout a pak pri porodu se musi strihat i hrdlo. Ze pred porodem ke konci tehu by se vubec nemelo nic takhle vytlacovat, ze to je nebezpecne. Tak nevim co si myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.15 13:52

Mám cca 2dny doma aniball a ještě se mi nepodařilo ho nacpat dovnitř! Nagelovaný je, ale bolí to. Máte s tím některá zkušenost? Poraďte…co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.5.15 16:33

Chtela bych se zeptat jestli jste to nejak vyresila trapi me to stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.5.15 19:45

@mpavlic Ja jsem to cviceni vzdala a dobre jsem udelala. Po porodu jsem sice mela siti, ale nebylo to nijak zvlast neprijemne…teda, urcite mene nez po cviceni s Aniballem. A to jsem podle dr mela dost velky nastrih. Ale hned ten den uz jsem normalne sedela na posteli. Takze za me ne, pokud to nejde, tak bych se s tim zbytecne netrapila :) hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.1.16 10:48

AHoj všem,

trénuju s Aniballem a je to super. Pokud sem zabrousí někdo, kdo to chce zkusit, doporučuju jinou konverzaci :-)

https://www.emimino.cz/…nkovani/798/

tady se dozvíte díky holkám spoustu tipů, které zachránily i mé cvičení :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 13:31

Tak já si připadám jako uplná debilka a neschopa. Mně nejde zavést ani dovnitř…když je vyfouknutý, tak se všelijak kroutí a když trochu přifouknu, tak je asi zase moc velký…nevim, to jsem si zase jednou zvýšila před porodem sebevědomí… :nevim:
stalo se to některé taky? A vyřešilo se nějak? Nějaký fígl??
 Dík..

• Citovat
  • Upravit
levante
21.3.16 13:56

Promiň, ale zrovna tady nedávno jedna pani psala, jak si ji natrhla a ještě zavedla infekci a musela mít antibiotika. Nechceš se na to vyprdnout? Nac si natahovat pipku? U porodu to zvladnou hormony… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.16 14:03

@levante no to víš, že se na to nejspíš vyprdnu, když mi to nejde ani dovnitř…já jen že to člověku moc sebevědomí před porodem nedodá no… :?

• Citovat
  • Upravit
levante
21.3.16 14:16
@Anonymní píše:
@levante no to víš, že se na to nejspíš vyprdnu, když mi to nejde ani dovnitř…já jen že to člověku moc sebevědomí před porodem nedodá no… :?

Prosimte a řekni mi jediný důvod, proč by se ti měla pipka natáhnout jen tak bez důvodu? U porodu všechno tohle ridi hormony v těle. Ale bez hormonů? Natahovala by sis tak třeba zadek? :mrgreen: Je to blbost… Daleko horší bude, až sivtam zavedeš infekci a dají ti antibiotika. Pro miminko výborná věc 8o 8o 8o fakt se na to vyprdni. naše babičky taky žádný ball nepotřebovaly a rodily, jak na bezicim pase :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.16 14:27

@levante no jo, ja vim :( já jen že si řikám, že to asi žádná sranda nebude ten muj porod, když většina holek nemá problém ten aniball zavest a stejnak jsou pak trebas potrhany a já ho ani nezavedu… No nic no, halt to nechám osudu.
Jinak jsem teda četla, že naše babičky rodily děti v průměry o dost menší, než se rodí dnes, takže to měly přeci jen v tomhle ohledu krapet jednodušší :)

• Citovat
  • Upravit
72725
21.3.16 14:28
@Anonymní píše:
@levante no to víš, že se na to nejspíš vyprdnu, když mi to nejde ani dovnitř…já jen že to člověku moc sebevědomí před porodem nedodá no… :?

klid, to nemá s porodem nic společného. Tam to zvládneš v klidu, tohle je umělý zásah předem - tělo není připraveno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí