Anketa - čtete fejetony?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3040
27.5.11 11:39

Anketa - čtete fejetony?

Ahoj holky, mám na vás takovou prosbu - tedy především na ty, které čtou i jiné časopisy než je bulvár, nebo ty ryze zaškatulkované Euro, Ekonom, Profit apd.

Čtete fejetony? Nebo články o životě, které se zrovna nedotýkají vašich potřeb nebo aktuální situace? Najdete si čas se příjemně uvolnit a přečíst si něco, co je napsané tkz. pod čarou? Kde text je vlastně jen určitým zamyšlením se nad nějakou situací? Uvítali byste sarkasmus, ironii nebo srdce na dlani?

A teď, proč se ptám. Naskytla se mi možnost přispívat do jednoho časopisu. A nevím, jakým směrem bych se tam měla vydat. Nechci, aby to bylo jen pro snažilky, maminky, rodiny, ale aby to bylo takříkajíc pro všechny a člověk by nad tím musel přemýšlet, anebo také ne, dle vážnosti situace.

Budu ráda za vaše náměty. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
27.5.11 11:43

Čtu :)

Ale já čtu všechno, takže asi nejsem úplně směrodatná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.5.11 11:47

Já si tedy hodně vybírám, co si v tisku přečtu. Fejetony čtu skoro pokaždé, většinou se mi i líbí forma, jakou jsou napsané..no prostě fejetony, že jo :lol:

Jinak tě zdravím…zrovna včera jsme diskutovali, že jsme tě nějakou dobu neviděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.5.11 11:50
bumbinka píše: Čtu :)Ale já čtu všechno, takže asi nejsem úplně směrodatná :)

A je něco, co ti chybí? Přečetla by sis třeba ráda, nějaký vtipnější nebo sarkastičtější názor dejme tomu chystané zvýšení DPH? Něco v tom stylu: vládo - jen do nás, ale máme tuhý kořínek? Apd.
Snažím se zjistit, jestli by se ta čtenářská obec našla. poslední dobou mi přijde, že většina lidí žije jen Bleskem a Rytmem života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.5.11 11:52
Kakika píše:
Já si tedy hodně vybírám, co si v tisku přečtu. Fejetony čtu skoro pokaždé, většinou se mi i líbí forma, jakou jsou napsané..no prostě fejetony, že jo :lol:Jinak tě zdravím…zrovna včera jsme diskutovali, že jsme tě nějakou dobu neviděli :mavam:

O mně, beze mě. teda, že se nestydíte. :mrgreen:
Já už tady moc nepřispívám, většinou jen čtu. A tak tě také strouhnu o názor. Je ti něco, co ti chybí? O čem bys chtěla číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
27.5.11 11:54

Lemaz čtu … většinou z celého časopisu jako první už při prvním listování.

Často mě pobaví, někdy nakrknou, ale většinou z nich mám pozitivní pocit, protože se mi stává, že tak nějak formulují můj názor nebo pocit ohledně aktuálních záležitostí. A je mi celkem jedno, jestli se jedná o závažné věci jako DPH, nebo jen o pozastavení nad vydařeným/nevydařeným koncertem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.5.11 11:55
lemaz píše:
Kakika píše:
Já si tedy hodně vybírám, co si v tisku přečtu. Fejetony čtu skoro pokaždé, většinou se mi i líbí forma, jakou jsou napsané..no prostě fejetony, že jo :lol:Jinak tě zdravím…zrovna včera jsme diskutovali, že jsme tě nějakou dobu neviděli :mavam:
Já už tady moc nepřispívám, většinou jen čtu. A tak tě také strouhnu o názor. Je ti něco, co ti chybí? O čem bys chtěla číst?
:lol:
Tak si počti Tady jsme tě zdrbli :mrgreen:

Jinak…koukala jsi někdy na pořad S politiky netančím, když byl ještě p. Šimek na živu? Přesně tento styl mi chybí. Bubílková to tak prostě podle mě neumí :nevim: , ale je hezké, že se tradici pořadu snažila udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
27.5.11 11:56

Osobne mam fejtony velmi rada a podla mna sa neda povedat obecne pouzivaj hlavne sarkazmus alebo srdce na dlani. Velmi to zalezi na teme. Ale je pravdou, ze k DPH sa mi nic ine ako ironia a sarkazmus nehodi :). Celkovo politicke temy mam vo fejtonoch najradsej, ked su spracovane ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.5.11 11:58

Když na nějaký narazím, většinou si ho přečtu. Když je dobře napsaný, je mi fuk, o čem je…

Blesk ani Rytmus života nečtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.5.11 12:05
Kakika píše:
lemaz píše:
Kakika píše:
Já už tady moc nepřispívám, většinou jen čtu. A tak tě také strouhnu o názor. Je ti něco, co ti chybí? O čem bys chtěla číst?
:lol:
Tak si počti Tady jsme tě zdrbli :mrgreen:Jinak…koukala jsi někdy na pořad S politiky netančím, když byl ještě p. Šimek na živu? Přesně tento styl mi chybí. Bubílková to tak prostě podle mě neumí :nevim: , ale je hezké, že se tradici pořadu snažila udržet.

Na pana Šimka jsem se koukala neustále. Nikdo se mu nevyrovná. On byl Bůh. Jeho povídky a knížky jsou mi modlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.5.11 12:06
lemaz píše:
Na pana Šimka jsem se koukala neustále. Nikdo se mu nevyrovná. On byl Bůh. Jeho povídky a knížky jsou mi modlou.

Tak to přesně víš, proč mi chybí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.5.11 12:11
lemaz píše:
bumbinka píše: Čtu :)Ale já čtu všechno, takže asi nejsem úplně směrodatná :)
A je něco, co ti chybí? Přečetla by sis třeba ráda, nějaký vtipnější nebo sarkastičtější názor dejme tomu chystané zvýšení DPH? Něco v tom stylu: vládo - jen do nás, ale máme tuhý kořínek? Apd.
Snažím se zjistit, jestli by se ta čtenářská obec našla. poslední dobou mi přijde, že většina lidí žije jen Bleskem a Rytmem života.

Nevím, co přesně by mi chybělo… Ironii a sarkasmus mám ráda, ale ne ke každému tématu se to hodí. Rozhodně nečtu Blesk a podobné tiskoviny (teda třeba v čekárně u doktora občas nakouknu), radši LN, MfDnes, Týden, Respekt, Reflex, … Vzor fejetonisty je pro mě třeba R. Křesťan, na druhou stranu moc nemusím třeba Vaculíkovy fejetony v Lidovkách, jsou většinou moc negativní a pesimistické…
Ale obecně takové ty texty „pod čarou“ mám moc ráda a často od nich čtení začínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
27.5.11 12:12
Kakika píše:
lemaz píše:
Tak to přesně víš, proč mi chybí :wink:

Bubílková mu skvěle sekundovala. Jenomže sama to jasně nemohla zvládnout. Ten jeho styl je nenapodobnitelný. I tak klobouk dolů před ní, že se o to pokusila. Ale měla to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.11 12:28

Že on si někdo přečetl tady ty tvé deníčky o trapasech a nabídl ti práci? Mně se moc líbily :palec: , když budeš psát v tomto duchu, tak si od tebe klidně přečtu i článek o hospodářsko-politické situaci Bhútánu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
27.5.11 13:08
Gina108 píše: Že on si někdo přečetl tady ty tvé deníčky o trapasech a nabídl ti práci? Mně se moc líbily :palec: , když budeš psát v tomto duchu, tak si od tebe klidně přečtu i článek o hospodářsko-politické situaci Bhútánu :wink:

Tak s tím souhlasím. Mně politika momentálně leze krkem, protože jsou to šašci počmáraní všichni, takže ani fejeton na toto téma by mě na první pohled neupoutal, ale kdybych věděla, že jde o osvědčeného autora=že to bude prča, tak si to přečtu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová