Anketa hlídání dětí

Míša Míša
10.3.14 11:12

anketa hlídání dětí

Ahoj taková menší anketka :Myslíte si že je občas potřeba dát dítě nekomu z rodiny ny hlídání aby si ženská odpočinula? Nechtěla jsem malého když se narodil nikomu pujčovat a ted jsem ráda že si ho někdo občas vezme ale mám pocit že se ho zbavuju a někam odkládám ale odpočinek prostě potřebuju…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2453
10.3.14 11:13

No potřeba to určitě je, ale jsou rodiny, kde hlídání není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
10.3.14 11:13

Ja bych se zcvokla, kdybych se ho obcas nezbavila :lol: je to ero, babicky o nej stoji, on k nim chodi rad, tak 1-2× tydne na pul dne davam a jdu si za sportem ;) je to relax nejen pro me, ale i pro to dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
10.3.14 11:15

No jéje, u mě se to projevuje tak, že jsem dost nepříjemná, když už toho mám nad hlavu :zed: Vůbec bych si z toho nedělala hlavu, malý potřebuje i jiné prostředí, aby si zvyknul a i on si od tebe potřebuje odpočinout, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.3.14 11:15

Nevidím na tom nic špatného. Být s dítětem 24 hodin je na hlavu, já osobně skoro denně nechávám malou s partnerem a jdu se psem ven alespoň na blbých 20 minut. Jsem spokojená, když chvíli nemusím vůbec řešit a myslet na mimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.3.14 11:18

Potřebva to je, to bez debat.
U nás hlídání moc není, malé jsou3 a byla asi 3× na odpoledne u našich - z toho jednou když jsem byla v porodce. Malý byl zatím na hlídání jednou - na 2hodinky s ním moe mai jezdila po vsi, já šla na koně. Unás prostě naši na hlídání nemají čas, tchýně zase pro změnu nemá chť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@Fjodorka píše:
Nevidím na tom nic špatného. Být s dítětem 24 hodin je na hlavu, já osobně skoro denně nechávám malou s partnerem a jdu se psem ven alespoň na blbých 20 minut. Jsem spokojená, když chvíli nemusím vůbec řešit a myslet na mimino :)

Ale tak to je něco jiného - nechat dítě s otcem, nebo hlídání v rámci rodiny, ne? Účast otce beru jako samozřejmost. A vypnout v tomhle smyslu potřebuje každá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já právě ted dlouho hlídání neměla mamka byla nemocná a nikdo jiný nehlídá manžel nefunguje…chlap no… mamka se taky hlásí ke hlídání a ted jsem s ním asi měsíc jen já a už na sobě cítím jak jsem z něj vyštavená neposlouchá vzteká se je hrozně hyperaktivní :lol: :lol: když si představím že je to na celý život no ufff :lol: :D :D :D :D :D :D ba ne dělám si srandu ale občas si to řeknu také vážně nemyslete si… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12330
10.3.14 11:19

@Fjodorka jj, zlatá půl hoďka bez dítěte.

Já šla naposled radši štípat dříví a hlídat nechala taťku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.3.14 11:22

I když jsem nejprve měla špatný pocit, když jsem někomu půjčovala dítě na pár hodin, dnes jsem za každého voziče/hlídače neskutečně vděčná :-) Je to jeden ze způsobů, jak se nezbláznit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 11:23

Jsem ráda že v tom nejsem sama a máte taky někdy když už toho máte vážně opravdu dost pocit že to celý život nedáte já včera tak ležela malému je 2,5 roku a včera měl den d a já si říkám no tohle nedám při představě že to je na celý život… :lol: :lol: a ráno jsem se vzbudila a nadávala jsem si že jsem to vůbec mohla vypustit z pusy :? když byl tak sladkej už mi hrabe potřebuju RELAX :) :)

• Citovat
  • Upravit
2873
10.3.14 11:23

Určitě ano, záleží na prarodicich. No, ne všude chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.14 11:25

Já mám taky pocit, že se ho zbavuju, ono to tak i je. ráda se ho zbavím na chvíli, vždycky si s mužem plácneme, když se za ním zabouchnou dveře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
10.3.14 11:27

Já dávala dceru na hlídání od mimina normálně mamce a jak byla starší, tak i tchyni. A to i na víkendy. Manželství neutrpělo, babičky si užily, dcera je odmalá zvyklá být u babiček a má s nimi dobrý vztah (dlužno dodat nekojila jsem), já byla klidnější matka - odpočinutá (v době porodu jsem byla necelé 2 měsíce po těžké operaci mozku a měla jsem problémy sama se sebou, k tomu poporodní hormony, no mazec. Nebýt mamky, asi bych byla na psychině). POzěji, když jsem se dostala z nejhoršího, mohla jsem s manželem i žít původní styl života, alespoň občas - tedy vypadnout na víkend do lesů. Nemyslím tím, že malá byla u babičky každý víkend, ale tak normálně, no - někdy jednou za měsíc, někdy třeba 2 měsíce byla doma a někdy tam šla třeba i dvakrát za měsíc… Naučily mě dát miminu režim, odvykla jsem si hysterčit podle tabulek - jsem za babičky ráda. Dcera byla ale zlaté dítě, v noci spala, moc neplakala, dobře jedla. Teď je jí 9 let, každý pátek chodí spát ke tchyni o patro níž, druhou babičku navštěvuje tak jednou za měsíc a je to normální spokojené dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
10.3.14 11:30

Myslím si, že je to potřeba. Já mám hodně hodné a klidné dítě, navíc je už docela velký, ale stejně jsem ráda, když ho jednou týdně vezme muž k babičce a já jsem doma sama. Naštěstí i muž je hlídací, takže můžu jít večer ven, sama nakoupit… Je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí