Anketa - práce pro maminky

21.11.16 10:54

Anketa - práce pro maminky

Ahoj holky! Ráda bych se touto formou zeptala na jednu věc. Asi každá maminka a ženská na rodičovské nebo na mateřské, by si ráda přivydělala nějakou tu kačku a takříkajíc „nezakrněla“. Sama jsem na rodičovské, peníze jsou rozhodně potřeba a když mrňous usne, mám (zatím) dost času a tak bych ho chtěla věnovat vydělání nějaké té kačky navíc. Dívala jsem se na netu, ale ten je plný nějakých Deder a MLM systémů a více méně žádný pořádný výdělek typu „tvorba tabulek, přepis dat“, atp. jsem nenašla. Navíc né každý zaměstnavatel kývne na placenou spolupráci počas rodičovské dovolené. Uvítaly byste nějaký server, který by byl jen pro maminky a nabízel by práci administrativy, případně i odbornou (například maminky z marketingu by se mohly realizovat na jednotlivých úkolech firem a zákazníků, obchodnice by mohly obvolávat nebo budovat firmám klientelu, personalistky by mohly vyhledávat nové zaměstnance nebo zpracovávat docházky atp.)? Nebo jste naprosto zručné a nabízíte upečení dortu, cukroví a tak? Co vy na to? Jakou práci byste na takovém serveru hledaly? :-) Snad jsem se vyjádřila nějak jasněji a pochopíte myšlenku.. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
21.11.16 11:37

Takove stránky jsou nebo alespoň v minulosti fungovaly. Co mam dvě děti, tak mne to nechává chladnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.11.16 12:12

Jenze to by chtelo nejdriv ty firmy, ktere poctive nabidky prace budou inzerovat, pokud je nemas, nema smysl portal resit. Bez nabidky neni poptavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.16 12:52

:-) no to je samozřejmě jasné, že bez nabídky není poptávka. Ale ráda bych zjistila, jak je to i s tou „poptávkou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat