Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
JSEM zvědavá, jak TO MÁTE VY
u nás
nevím k čemu ti to je, ale spal s námi v ložnici do roku a půl, pak byl ve svém pokojíčku a ještě půl roku v postýlce, pak už ve velké posteli se zábranou..
nikdy s námi v posteli nespal, chtěli jsme se dobře vyspat a nekojila jsem
když spal s námi v ložnici tak jsme sex měli v obyváku
Spí od 8 měsíců ve své posteli ve svém pokoji. Teď jí bude 5. V noci občas přijde, ale není to často.
Nikdy s námi v posteli plánovitě nespala, jedině když je nemocná nebo v noci přijde. Já se s ní prostě nevyspím.
Když spala s náma v ložnici, řešili jsme to jinde.
Dítě 8 měsíců,spí s námi v ložnici v postýlce,občas si ho vezmu do postele,ale brzy se bude stěhovat do pokojíčku,lépe spí v místnosti sám. Nevím,jestli mě cítí,nebo proč,ale když spím v ložnici vedle něj,často se budí. Když usnul v obýváku,poprvé se na kojeni vzbudí až kolem třetí ráno. Milujeme se kdekoli po bytě,když prcek spí…ať ve dne,nebo v noci,prostě když to na nás přijde
V posteli s námi nespalo ani jedno, nechtěli. Měli rádi svoji postýlku, hlaveň to starší. Jak si starší začal stoupat, dala jsem ho do sveho pokoje. Zvykl si rychle, protože jak byl v té hluboké postýlce, tak to prostředí kolem, když usínal, měl pořád stejné. Mladší dítě šlo ještě dřív, protože už tam mělo to starší, tak byly spolu. Jen občas měli různá období, kdy k nám chodili spavat, hlavně ten starší nebo někdy přijdou, když jsou nemocní nebo když je bouřka, ale jinak spí ve svých postelích ve svém pokoji. Už jim je sedm a čtyři.
Dcerka, v říjnu dva roky, vlastní postýlka u nás v ložnici, má tvrdé spaní, takže ok, v posteli u nás byla jednou a jen půlku noci, když byla nemocná, usnula mi na hrudníku, nad ránem jsem ji předala do postýlky ![]()
Dvojčata měli od 10 měsíců svůj pokoj, cca od roka a čtvrt jsme kupovali postele. Mají 2 roky a 5 měsíců
Kluci neměli ani potřebu s námi bejt v posteli.
Takže sex byl normálně..
Příspěvek upraven 15.07.18 v 11:27
1. Ted par dnu je ve svem, ma 25m
2. Spal s nami
3. Kdekoliv jinde po byte
ve dne nebo v noci kdyz spi, nejak jsme to nikdy moc neresili ![]()
1. usínají ve svém pokoji, v noci se přesunují ke mně, je jim 6 a 4
2. do 3 let staršího jsme spali všichni v jedné posteli, pak mě vyhodil, že už je velký, když půjde do školky, a chtějí mít s bráchou svůj pokoj ![]()
3. neřeším, nemám partnera
1. Spí s náma,7 měsíců má, máme jedno (dceru)
2. Ve své postýlce, neučím ji na velkou postel
3. Kde no když spí, dáme ji deku přes postylku aby nás neviděla kdyby se vzbudila ![]()
@janapdb píše:
JSEM zvědavá, jak TO MÁTE VY
- spí vaše dítě nebo děti již ve svém pokoji? + Kolik má (mají) let?
- spí v postýlce nebo s vámi ve velké posteli?
- kde se s partnerem milujete, když dítě spí s vámi v ložnici?
u nás
- ne, je s námi v ložnici - bude mít rok
- v postýlce, ale kolem páté, jde k nám do postele a dospáváme
- většinou ráno, mrňous spí v postýlce, my jdeme vedle do pokoje, v noci to nejde, vždy se vzbudí
Roční spal v zavírací postýlce hned vedle letiště z mé strany. Někdy usnul i mezi námi. Teď má 3,5 a má svůj pokoj. Ve 2 chodívá mezi nás spát.
Dokud byl u nás, prostě jsme spolu spali, žádný divočiny a dítě spalo. Teď to stihnem, než k nám dorazí. Ráno už burcuje v šest, takže papá ranní „rychlovky“.
1. Svůj pokoj nemá, má 3 roky.
2. Spí ve své posteli se zábranou.
3. V noci normálně v posteli. Dítě to nevzbudí.
2,5 roku spí s nami v posteli, stejně jako její půlroční sestra, ktera spí jedine pritulena ke mně nebo právě ke starší sestricce. Postylku mám u postele, rano si tam mladší chodí hrát (sama se tam doplazi, me vzbudi az jak nahani petku). 3. Neresime, moc casto se nestava, ze by spaly obe deti a ani jeden dospelak. ![]()