Ano nebo Ne?

14
10.10.10 22:37

Ano nebo Ne?

Potřebuju radu,názor. Stálého přítele nemám, je to spíše kamarád, se kterým jsem se cca před 12 dny vyspala, ted je možné, že jsem těhotná. Nikdy jsme neuvažovali, že bychom spolu chodili, prostě se stalo. Je o 6 let mladší (já 29), vůbec nevim jestli když budu těhotná mu to mám říct, jak by se k tomu postavil. Něco podobného se stalo mojí sestře, přítel také mladší než ona, ted se o malého soudí, hádají se apod. Nechci dopadnout jako ona. Mám mu to případně říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
10.10.10 22:43

nemco nikde není napsáno, že se zachová jako ten sestřin. Já bych mu to asi řekla, zaprvý může projevit zájem a nakonec z vás bude super rodina, popřípadě se k tomu nepostaví jako chlap, ale můžeš z něj dostat nějaký peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.10.10 22:44

Víš že si těhotná?Podle diskuzí nevíš a partner použil kondom takže než bych vymejšlela plány počkala bych jak to dopadne.Pak máš 9 měsícu čas přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 23:05

A ty víš opravdu,že jsi těhu?Píšeš,že asi jestli máš zpožděnou MS to nemusí být těhotenstvím udělej si test a uvidíš.A na rozhodnutí máš pak času dost,ale já bych mu to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
11.10.10 00:19

Tak já si třeba myslim, že pokud těhulka budeš a kamarád uvidí rostoucí bříško, neni blbej, bude si to umět spočítat. Jedině že bys utekla na druhej konec světa, než to bude vidět a vrátila se do ČR až bude dítě velký…

Jako každopádně nevymejšlej scénáře, když ještě nic není jistý…řešila bych to fakt až něco k řešení opravdu bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.10 10:34

určitě mu to řekni, pokud jsi těhotná. Bude to přece i jeho dítě a ať se zachová jakkoliv, tak ty budeš mít čisté svědomí, že jsi mu to řekla. Já bych si to celý život vyčítala, kdybych mu to neřekla, ale jsem si jistá, že bych mu to řekla ať je to mezi vámi jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
11.10.10 19:08

nemco ja bych toto zatim neresila kdyz nevis jiste a nemas potvrzene tehotenstvi, hm?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky