Kdy bude porod

55
10.10.10 18:09

kdy bude porod

ahoj holky mám dotaz za týden mám termín dnes jsem 38+6 a doktor mi řikal ve čtvrtek že je vše v pořádku a stejné.takže pochopila jsem to že se malej na svět nějak nechystá.Chtěla bych se zeptat co až budu mít po termínu?je fakt že žádné příznaky nemám akorát to tlačení ve spodku ale to mi doktor řekl že to je normální.Muže se mi to během týdne rozjet?čekáme druhé a moc si přeju to mít za sebou a ono furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
10.10.10 18:21

Jé, když čekáš druhé, tak to přece víš, že to ze dne na den může být jinak, ne? :wink:

Mně pořád říkali, že je malej moc vysoko, že se nic neděje a že to na porod vůbec nevypadá. :think: Pak když to přišlo, tak jsem si říkala: „Aha, poslíčci, to se malej sune dolů, tak bude tak za 3 dny.“ Když už se ti „poslíčci“ nedali vydržet, tak jsme jeli do porodnice, kam jsem přijela na 8cm otevřená… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
10.10.10 18:25

Týden ja hafo času… Může se to změnit z hodiny na hodinu, to bys přece měla vědět jako druhorodička :mrgreen: A když se netrefíš do termínu je fuk, mimi má nárok se narodit až 14dní po termínu, protože ten výpočet dle MS není přesný.
Bohužel skoro nikde nenechávají 14dní přenášet, tak max. 10dní, někde i jen 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.10.10 18:26

Maren muze a nemusi. Nalez na cipku a porodnich cestach se muze zmenit z hodiny na hodinu, jak muzou nektere zdejsi maminky potvrdit, kdy byli rano na kontrole a dr se tesil, ze se za tyden uvidi a vecer uz hekali v porodce :wink:

Muzes zkusit porodni cesty trochu pripravit, napriklad masaz bradavek (2min intenzivne masirovat, 2min pauza, opakovat hodnekrat), odvar ze skorice, zazvoru a hrebicku, poradny vyslap nekam do kopcu, sex, trosku si s miminkem „promluvit“, ze uz je vitano a muze vylezt, dokoncit vse, co mas pocit, ze by melo byt hotove… Ale mimino vyleze, az bude chtit, to uricte sama vis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.10.10 18:33

já vím že bych to měla znát rodila jsem před 6 lety a o 14 dní dříve před termínem praskla mi voda.tak jsem taková nervozní že malej si dává na čas ale u každého miminka to muže být jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 18:37

Hlavně ty doktorský výpočty porodu jsou podle mě takový divný. Já věděla naprosto přesně, kdy jsem otěhotněla, takže jsem byla v klidu. Termín porodu dle průkazky (a MS) jsem měla 16.11, ale ovu a „oplodnění“ bylo 21DC, takže jsem si říkala, že to bude o týden později. No a rodila jsem 23.11. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 19:16

Tak já jsem měla termín 19.3 cca 1,5 měsíce před termínem to vypadalo,že budu rodit dříve vše dole nachystané břicho spadlé dr. mě strašil,že to bude max. do konce února a 19.3 ráno jsme jeli do porodnice praskla mi voda a porod mi museli vyvolávat malej nechtěl ven sám.Takže jsem porodila za 38 hodin od prasknutí vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
11.10.10 14:59

Ahoj, já u prvního mimča byla ve čtvrtek na kontrole, dr. neříkal o porodu nic a malá se mi narodila v pondělí odpoledne (navíc přesně v termínu). Takže bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí