Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potřebovala bych radu, bude to 14 dní co jsem měla pohlavní styk, antikoncepci neužívám, přítel použil kondom, ale nasadil si ho až ke konci styku. Je nějaká možnost, že bych mohla být těhotná? Již dva dny mi mešká mentruace (skoro vždy jí mívám později)
Děkuji za názory
záleží jestli ejakuloval do tebe nebo ne,…nejlepší když si uděláš těhu testík,…
Myslíš, že už to bude průkazné? Přijde mi to docela brzy, teprve to bude 14 dní…
možnost je. Spermie v malém množství můžou vyjít i před ajekulací, říká se tomu kapička lásky.
Aneb stačí jedna kapka a je z tebe taťka ![]()
no já přesně tuhle situaci řešila u sebe před dvěma dny,taky jsme řešili ty kapičky lásky,,…jsem si koupila testík,kterej je od předpokládaného dne menstr.přesnější jak 99%…stál asi 77kč,taková modro-bílá krabička…cizí název…
Uvidím, ještě počkám do pondělí (zpoždění mívám někdy i týden) jen je to ted o to horší, že nevím čím je to způsobené.Miminko si přeju, jen by to ted bylo opravdu nečekané a nevím jak by se k tomu „přítel“, resp. spíše kamarád postavil.
Testni nebo si skoc do laborky. Rekni, ze chces nabrat hcg jako samoplatce, stoji to cca 230,– a mas totalni jistotu, jak jsi na tom.
Ja byla ted pred par dny, jen abych si potvrdila testy, jen jsem to rekla na prijmu, odeslali me do kncelare, tam jsem zaplatila, vystavili fakturu, dali carovy kod, s tim jsem sla na prijem, dostala jsem zkumavku, vysledky odpoledne. Staci ti k tomu prachy a OP.
A mit castecne nechraneny styk vprostred cyklu, tytyty, priste at si kamos kondom nasadi hnedka ![]()
Díky za radu.
Bohužel už ted se mi při té představě dělá zle, co bude a nebude. A to ještě ted koukám na film Zbouchnutá ![]()
Nakonec dobře, mimi zatím nebude
, díky za optání a všem děkuji za nározy
Holky vím že je to asi blbost. A vím že si koupím test ale než se pro něj dostanu..
Jsem 4 měsíce po porodu. Naposledy jsem to dostala na den přesně. Včera jsem to měla dostat a nic. Bylo mi blbě a pobolívalo břicho na průjem. Ten jsem neměla. Dnes ráno zase břicho a tentokrát průjem. A MS pořád nikde. A ted nevím jestli je to zpoždění kvůli průjmu z jídla (převčírem jsem totiž snědla zkažený nazrýlý sýr) nebo že jsem v tom.
Tak co myslíte.
Anonym snad chápete ![]()
jde o to, jestli byl nechráněný sex nebo nebyl. Pokud byl, je tu vždycky riziko možného otěhotnění, nebo to může být jen jako důsledek nevhodného jídla. Tady asi nikdo neporadí, takže jedině zbývá ten test.
@Anonymní píše:
Holky vím že je to asi blbost. A vím že si koupím test ale než se pro něj dostanu..
Jsem 4 měsíce po porodu. Naposledy jsem to dostala na den přesně. Včera jsem to měla dostat a nic. Bylo mi blbě a pobolívalo břicho na průjem. Ten jsem neměla. Dnes ráno zase břicho a tentokrát průjem. A MS pořád nikde. A ted nevím jestli je to zpoždění kvůli průjmu z jídla (převčírem jsem totiž snědla zkažený nazrýlý sýr) nebo že jsem v tom.Tak co myslíte.
Anonym snad chápete
tohle by bylo jak věštit z koule, fakt těžko říct, pokud jsi styk měla, těhotná být můžeš…ale zároveň bych se nedivila kdybys měla jen zpoždění, klidně i kvůli průjmu, zpoždění může být z čehokoliv, zvlášť pokud se tvoje tělo zotavuje po porodu, ještě chvíli počkej ![]()
jinak jsme překvapená jak se emimino za 5 let od toho původního dotazu v diskuzi posunulo, kdyby ten dotaz padl teď, tak je zakladatelka ukamenovaná ![]()
Tak jasný že udělám test. Byla jsem spíš zvědavá ze srandy kdo se trefí. ![]()
Aha
tak pokud jde o tip, tak já hlasuju pro to, že nejsi těhotná ![]()