Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ,jsem tu nová,tak snad mi některá z vás odpoví.30.9. jsem byla na inseminaci asi tak 3.den po mě začal bolet v podbříšku a druhý den se přidala i bolest v prsou,klasické předmenstr.potíže,ale menstruace by měla být až 16.10. a normálně mám tyhle potíže tak 5 dnů před.prsa mne bolí stále,na dotek hlavně po stranách a tak 3.den je mi jakoby na zvracení,ale neni to nic hrozného.včera a dnes po slabém rozpustném kafi a před chvílí jsem se najedla a je mi zle,ale opravdu ne nějak moc.test jsem si dělala v pá,negativní,ale právě že je mi od žaludku víc avíc zle,tak nevím.nevim jestli si mám udělat test i dnes,nechci být zklamaná,všicni říkají,že je to brzy,že se to neukáže a v lékarně také moc neporadí.co myslíte,jak jste na to byla některá z vás?děkuji za odpověď-petra
fikina píše:
Ahoj holky ,jsem tu nová,tak snad mi některá z vás odpoví.30.9. jsem byla na inseminaci asi tak 3.den po mě začal bolet v podbříšku a druhý den se přidala i bolest v prsou,klasické předmenstr.potíže,ale menstruace by měla být až 16.10. a normálně mám tyhle potíže tak 5 dnů před.prsa mne bolí stále,na dotek hlavně po stranách a tak 3.den je mi jakoby na zvracení,ale neni to nic hrozného.včera a dnes po slabém rozpustném kafi a před chvílí jsem se najedla a je mi zle,ale opravdu ne nějak moc.test jsem si dělala v pá,negativní,ale právě že je mi od žaludku víc avíc zle,tak nevím.nevim jestli si mám udělat test i dnes,nechci být zklamaná,všicni říkají,že je to brzy,že se to neukáže a v lékarně také moc neporadí.co myslíte,jak jste na to byla některá z vás?děkuji za odpověď-petra
ahojky,ja si myslim ze na test je jeste hodne brzy.Nedavno mela kamaradka podobny problem..strasne chtela miminko a tak se s pritelem snazili..po tydnu si delala test a vysel ji negativni,pak zkousela dalsi asi za dva dny a taky negativni..mela stejne priznaky jako ty..sla k lekari a ten ji rekl ze tehotna neni
tak smutna odchazela z ordinace.Tyden na to ji porad bylo zle a tak si udelala dalsi test a vysel ji pozitivni..ted je v 9tt..Takze byt tebou,jeste chvili pockam HCG v moci se obevuje cca po 3tydnech po oplodneni.Ja jsem to zjistila asi v 4tydnu,kdy se nedostavila menstruace ![]()
děkuji za odpověď,je to hozné čekání,jsem z toho nervozní,asi jak moc si přeji být těhotná.také je šílené množství těh.testů .asi radši počkám a nebudu chodit kolem lékáren ![]()
fikina píše:
děkuji za odpověď,je to hozné čekání,jsem z toho nervozní,asi jak moc si přeji být těhotná.také je šílené množství těh.testů .asi radši počkám a nebudu chodit kolem lékáren
ono je fakt lepsi pockat at ma clovek jistotu
ja byla taky nedockava a delala si testy porad a nic..pak jsem jednou prestala a udelala si ho asi az za mesic a ono to prislo
hold clovek na to nesmi tolik myslet
ale lehko se to rika ![]()
měsic_? TO SE ZBLÁZNIM
Vidim to tak,že ještě dnes si ho půjdu koupit,je to prostě těžké,čekat
fikina píše:
měsic_? TO SE ZBLÁZNIMVidim to tak,že ještě dnes si ho půjdu koupit,je to prostě těžké,čekat
je to na tobe..ale moc tomu nedavej
jak jsem psala,HCG seobevi v moci az po trech tydnech po oplodneni
Určitě bych netestovala dřív než v den očekávané menstr. Neznám nikoho, komu by to vyšlo pozitivní dřív, tím neříkám, že to není možný, jen nikoho takovýho neznám. Já mám krátký cyklus (24 dní) a vyšlo mi to hned v den očekávaný menstr. My když jsme se snažili první měsíc, tak bylo 10 dní před menstr. tak špatně, že jsem nemohla ani vylézt z postele. Ať jsem snědla cokoliv, bolel mě žaludek, hrůza. Byla jsem přesvědčená, že jsem těhu, testovala o sto šest a nic. Další měsíc jsem byla na tom, že určo nejsem těhu, prsa mě nebolely, sníst jsem mohla cokoliv. Až dva dny před očekávanou menstr. mi začalo všechno smrdět, a pak nepřišla menstr., až pak jsem si jela koupit testík a byl hned odpoledne pozitivní. Věřím, že u tebe bude testík pozitivní, ale čím víc negativních testíků (předčasných), tím budeš nervóznější. Určitě bych počkala, jestli přijde menstr. Přeju hodně štěstí a určitě dej vědět ![]()
ahojky,děkuji.je pravda,že ani já nikohoh neznám,komu by to vyšlo pozitvní před menstruací a přitom těhotný byl-a,ale je to fakt k nevydržení,neudělat si testík.Vydržím,snad ![]()
Vydrž do dnes co má dorazit MS dřív netestuj nemá to smysl já jsem taky měla negativní test po IUI testla jsem také brzy.Ale u mě to stejně nevyšlo
A ty příznaky jsem měla taky zřejmě jsem si je vsugerovala možná jsi si je vsugerovala taky.Ale uvidíš třeba ti to vyšlo,ale ještě počkej nebo si zajdi na krev a budeš to vědět hned.
děkuju,dnes jsem odolala,nekoupila si test.Já už jsem něco podobného prožívala předminulý měsíc,to jsem měla spoždění 10 dnů a doktorka mi na ultrazvuku našla něco,neurčitého,že prý je to ještě moc malé,aby mi na jisto řekla,že jsem těho,nicméně m dala obrázek z toho ultrazvuku a já se pak mohla zbláznit,když jsem to dostala a netěhotenství se potvrdilo.taky mi bylo zle,ale jinak než teď,takže doufám,že tentoktát jsem těho.je to hrozný,to čekání a je neuvěřielné jak ta hlava maká a dovede si vytvořit v těle všechny příznaky.
No to je taky jsem si hrozně přála,aby to vyšlo a myslela jsem,že jsem těhu pak přišlo zklamání,že nejsem a o to větší zklamání přišlo po IVF když jsem to dostala vůbec jsem si nechtěla připustit,že to nevyšlo.
tak mám tu menstruaci nějakou divnou,stále mě bolí v podbřišku,po každém jídle je mi na zvracení a krev je taková,jak to nazvat,hezká červená,ne rudá.jindy mám úplně jiný průběh.Tajně doufám,že jsem přeci jen těhotná