Pilates pro těhotné

2939
10.10.10 09:14

Pilates pro těhotné

Ahoj holky, cvičíte někdo pilates v těhotenství??? Jaké máte zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lys
6155
10.10.10 15:57

cvičím to, když mám zrovna náladu, necvičím všechno, ale mám dobrý pocit, že se alespoň trochu hejbu. Každopádně i kdyby nic jiného, posiluj svaly pánevního dna. páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
10.10.10 18:31

Ahoj chtěla bych se zeptat jak se to cvičí a kčemu je to dobré? :-) :think:

• Citovat
  • Upravit
177
10.10.10 19:17

Ahoj,já cvičím nepravidelně,byla jsem zvyklá cvičit i před těhu pilates, pro těhotné je trošku upravena obtížnost..přispívá ke správnému držení těla, proti bolestem zad atd. Cvičím podle dvd od Renaty Sabongui viz http://www.pilates.cz/dvd.htm

Vendy
17+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
11.10.10 16:46

lys, díky, já vlastně s pilates teprve začínám…asi mám blbou otázku, ale posilování pánevního dna je jakoby stahování hýžďových svalů?? myslím takových těch vnitřních :-)

Vidi, objednala jsem si DVD od této paní - pilates pro těhotné, tak jsem zvědavá…

žirafííí, myslím, že to zpevňuje celé tělo, takové cvičení spojené s dýcháním, něco jak jóga, myslím, že pravidelné cvičení může pomoci i při porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
11.10.10 19:26

eneer-jo tak to jo to kdybych těd začala cvičit asi už by mi to nepomohlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
12.10.10 22:05

Eneer, píšeš, že sis objednala DVD, tam je to celkem hezky vysvětleno. Hýžďové svaly to nejsou. Základem je postupovat od vnitřní strany stehen, jakoby „uzavřít všechny otvory“ :-) Vtip je v tom, že pánevní dno se dá posilovat kdykoli, kdekoli, při jakékoli činnosti, aniž by to kdokoli tušil :palec: a po porodu tuto techniku jistě ocení i partner :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
13.10.10 09:42
lys píše:
Eneer, píšeš, že sis objednala DVD, tam je to celkem hezky vysvětleno. Hýžďové svaly to nejsou. Základem je postupovat od vnitřní strany stehen, jakoby „uzavřít všechny otvory“ :-) Vtip je v tom, že pánevní dno se dá posilovat kdykoli, kdekoli, při jakékoli činnosti, aniž by to kdokoli tušil :palec: a po porodu tuto techniku jistě ocení i partner :wink:

Tak to asi vím, co myslíš, je to něco podobného, jakoby byla na malé a pak to na chvilku zadržela, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
13.10.10 20:19

Asi tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.10.10 06:40

Díky za info :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 12:23

Ahojky všem:) Holky, dá se chodit do normal Pilates i v těhotenství? A pokud ne, máte doma některá DVD Pilates přímo pro těhotné, které byste mi mohly doporučit?:-) Dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
10.2.15 12:36

@Lejaa určitě je potřeba cvičení vtěhotenství přizpůsobit. Třeba posilování břišních svalů, cviky na břiše. Mám teda trenérku, která cvičení 100% přizpůsobuje mým potřebám a schopnostem a v těhotenství necvičím dost cviků a cvičení je trošku volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.2.15 12:54

Jsem 33tt a chodim na normální pilates s tím že instruktorka mi vždy řekne, když to cvičení není pro mě vhodné. A tak buď pokračuji v tom cvičení co jsem dělala před tím a nebo mi instruktorka navrhne nějakou lehčí obměnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
10.2.15 12:57

Take chodim na pilates pro těhotné, sama u videa bych se cvicit neodvazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 16:31

@zamlklinka
No já na Pilates chodím už několik let, takže si na těhotenské pilates u videa klidně troufnu:)

Spíš mi šlo o to cvíčo jako takové.. Zatím jsem v úplném začátku, takže bříško nebo tak mě absolutně neomezuje.. Jen asi nebude úplně vhodné přímé posilování břicha, že? Zatím tedy.. Až těhu trošku postoupí a budu to chtít hlásat i do světa, tak bych to eventuálně instruktorce řekla, třeba by mi taky slevovala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí