Pilates pro těhotné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58833
10.2.15 18:40

@Lejaa možnábych to s instruktorkou probrala už teď a domluvila se co a jak.
Těhotenství jsem trenérce oznámila hned po zjištění a byla jedna z velmi málo lidí co to věděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
10.2.15 19:42

@Lejaa Ja chodim na klasicky pilates 4roky, ale stejne bych si netroufla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 20:41

@tezi
Asi máš pravdu.. Mě šlo spíš o to, že to zatím neví ani můj doktor :mrgreen: Tam budu volat zítra.. Dnešní hodinku Pilatesu jsem tedy vynechala:) chci to „šířit“, až to bude potvrzeno i doktorem:)

Ale asi jí to na tajňáka řeknu, aby na mě třeba aspoň mrkla, když bude něco nevhodného;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.2.15 20:43
@zamlklinka píše:
@Lejaa Ja chodim na klasicky pilates 4roky, ale stejne bych si netroufla…

Tak asi jak kdo.. Já bych se toho fakt nebála.. Předcvičovat bych nemohla, ale jinak si myslím, že už mám cviky celkem zmáknuté. Kromě roční přetržky během prvního těhotenství a něco málo po porodu, už mám odkrouceno v Pilates daleko víc, než 4 roky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.2.15 15:58

Ahoj holky. Ja muzu doporucit Lizbeth Garcia: 10 minute prenatal pilates :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.2.15 17:43

Pilates cvičím rok v malé skupině, takže lektorce jsem to také oznámila hned zkraje. Ubezpečila mě, že v počátku není problém vpodstatě cokoliv, více pozor jsem si měla dávat ve 3.měsíci, kdy mi začla více regulovat cviky. Jinak vždycky radí poslouchat své tělo a necvičit, co není příjemné. Osobně jsem u tohoto typu cvičení spíše pro lektora, který dohlídá správné držení těla a provádění cviků než pro cvičení s DVD, kde člověk nemá kontrolu. Vzhledem k tomu, že se hodně pracuje s posilováním pánevního dna a zádových svalů, určitě bych nepřestávala. Obávám se, že by mi po porodu mohly odejít záda (mám k tomu sklon).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.7.15 22:09
@Katibald píše:
Ahoj holky. Ja muzu doporucit Lizbeth Garcia: 10 minute prenatal pilates :palec:

taky můžu doporučit, i když jsem ještě nezkoušela všechny druhy (mám stažené video, kde je pět desetiminutových cvičení).
Holky je tu někdo, kdo cvičí jogu a pilates pro těhotné doma pomocí dvd? Já se snažím skoro každý den aspoň těch 10 minut, někdy i 30 min. hlavně kvůli zádům, blokuje se mi hrudní páteř už od 12. tt :-( V tom těhotenském pilates je i mírná forma posilování břicha a nejsem si jistá, jestli to skutečně můžu, protože posilování břicha jsem se vyhýbala od začátku těhotenství) máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí