Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Tak já stoprocentně ano a nevěru nechápu, je mi z toho
. Asi bych se zbláznila, kdyby mi ten můj byl nevěrný a já bych se styděla
sama před sebou, kdybych to měla udělat jemu.
Tak já jsem nikdy nebyla a nedovedu si přestavit, že bych nevěrná. I kdyby se mi někdo líbil, já na to nemám žaludek a řekla bych to. Ale já na to nemám ani pomyšlení. ![]()
Taky jsem věrná a můj miláček taky nejsem naivní vím jak to chodí,ale vzhledem k našim zkušenostem co máme v předešlích vztazích a manželstvích,kde byla i nevěra z obou stran je nám teď taky z toho na nic jak to je skoro všude. Hlavně je to otom jak to kdo má doma zařízený.My jsme k sobě max upřímní a to ve všem a dokážem mluvit o sexu o tom všem jsme nejsme spokojeni.Řešíme a oba jsme si max. oporou,oba máme dostatečné zkušenosti,takže není oco stát.A i ta změna se dá nahradit jinak než někým jiným,třeba blbou polohou,stripem nebo čímkoliv novým a vzrušujícím.
Ale neodsuzuji to,protože vím,že jsou situace a když není to není to pravý vořechový a vzájemné pochopení atd,atd je hodně důvodů proč se to děje. Nám už tedy snad ne!!! Věřím tomu,že ne! ![]()
Ano, vzdy jsem kazdemu partnerovi byla verna a neveru bych ve svem vztahu nikdy neakceptovala!!
Já jsem nevěrná byla
byla jsem mladá a blbá. Teď si to vyčítám a stydím se za to. Už bych to nikdy neudělala.
Já jsem nevěrná byla
byla jsem mladá a blbá. Teď si to vyčítám a stydím se za to. Už bych to nikdy neudělala.
Mame otevreny vztah, takze jsem neverna byla i nebyla, zalezi na tom jak se na to divate. Manzela bezmezne miluji, i on me, sex je pro nas ale dulezity a nejsme naivni, ze by nas melo nadosmrti uspokojovat milovani jen spolu, sex je zivocisny pud, laska je nam dana zhury. ![]()
nevěrná,jak se to vezme.S nikým jiným jsem se nevyspala,ale udržovala jsem blízký vztah s ženatým mužem.Už jsem taky vdaná a vztah jsem ukončila.A jsem za to ráda.
Tak tohle slovo a vlastně skutek pro mě vždycky naprosto nepochopitelnej.
Nikdy jsem nevěrná nebyla a nikdy nebudu.
Nevěrná jsem byla několikrát. Byla jsem mladá a druhá polovička nebyla ta pravá. Po nevěře jsem to většinou hned ukončila, protože jsem si říkala, že když dokážu někoho podvést nezáleží mi na něm tak jak by mělo, nebo něco prostě neklape. Teď mám chlapa, kterého si vážím a ani mě nějaká nevěra nenapadne. Klape nám všechno tak, jak má. A já jsem ráda, že mám takového člověka po svém boku. Nedokážu si představit, že bych mu ublížila, nebo zničila náš vztah.
Za nevěru už považuju polibek. Flirtování v přiměřené míře, prohozením pár slov, žádné oplzlosti, žádné doteky.
Pokud se bere za nevěru pusa, tak jo
ale byla jenom jedna a v 17 - takže puberta nejvíc ![]()
Od té doby na to nemám nervy, svědomí a po poznání manžela ani potřebu - zatím ![]()
V pubertě a na střední škole jsem měla kluků víc
, ale to se určitě nepočítá.
Od doby co mám manžela, kterýho miluju tak jsem věrná a tak to i zůstane. Nedovedu si představit, že bych o něj přišla jen kvůli nějakýmu chvilkovýmu poblouznění, to neriskuju.
![]()
Před manželství ano,ale co jsem se sním vdala a máme děti tak ne,a ani bych to neudělala.Ale nikdy neříkej nikdy ![]()
Já jsem zjistila, že mi po roce vztahu zahnul ex. Další 4 roky jsem se to pokoušela nějak vymazat z hlavy a myslím, že to celkem i šlo. Jenže poslední rok jsme spolu spali asi 2× a já mu jednou taky byla nevěrná. Týden na to jsem se s ním ale rozešla a přestěhovala se k novému příteli, teď už snoubenci ![]()
Z názvu je to celkem jasný. Jste věrné, nevěrné, flirtujete, co považujete za nevěru a vše kolem ní