Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už nevím co s tím.Pravidelně v neděli na mě manžel s něčím vyrukuje,mě to akorát naštve a nemám už celý den se sním bavit.Jak na něj,ale nejsem tip co přijde první ba naopak jsem uražená,že zase pokazil neděli.A pak nakonec příjde co zase rozehrávám.
Tak nevím je chyba snad ve Mě?
Tak já bych asi preventivně každou neděli odešla pryč a ať se doma hádá sám se sebou ![]()
Posad ho k televizi at se čumí na formule,a at drží hubu.Tak jsem to teď udělala s manželem,a mám klid,donesla jsem mu polevku,at si má čím zavřít pusu:-D
Taky tak, na chvíli bych vypadla, abyste neměli „ponorku“
pokud by si něco nenašel i tak
Neděle je náročný den
nemám ji ráda, všichni jsou doma, řve telka, řvou oni
pletou se mi pod nohy, pořád něco chtějí ![]()
Ale dnes už jen pár hodin a je konec ![]()
Kleofas co sobota? to je v práci že?
megham33 píše:
Posad ho k televizi at se čumí na formule,a at drží hubu.Tak jsem to teď udělala s manželem,a mám klid,donesla jsem mu polevku,at si má čím zavřít pusu:-D
Motiko,tak jsem mu to řekla:-D my to máme doma tak že musí poslouchat:-) a venku at si dělá co chce:-D třeba ať se staví na hlavu.
megham33 píše:
Motiko,tak jsem mu to řekla:-D my to máme doma tak že musí poslouchat:-) a venku at si dělá co chce:-D třeba ať se staví na hlavu.
kleofas píše:
Už nevím co s tím.Pravidelně v neděli na mě manžel s něčím vyrukuje,mě to akorát naštve a nemám už celý den se sním bavit.Jak na něj,ale nejsem tip co přijde první ba naopak jsem uražená,že zase pokazil neděli.A pak nakonec příjde co zase rozehrávám.
Tak nevím je chyba snad ve Mě?
Jo, chyba je v tobě, máš ho pořádně zaměstnat, aby neměl myšlenky na blbosti.
Jestli nemáte zahradu, tak může cvičně leštit okna. ![]()
Mám doma něco podobnýho,je doma jen víkendy jinak je věčně zalezlej v práci a padne víkend a vymýšlí samý kraviny,většinou se pohádáme a já mám posr…celej víkend ![]()
Jestli to opravdu není tím volnem. Já se s manželem hádám výhradně, pokud se vyskytuje doma po dobu delší než dvě hodiny.
Zaměstnej ho. Nebo sebe. Nebo oba, ale každého jinde. ![]()
Bersaba píše:
Jestli to opravdu není tím volnem. Já se s manželem hádám výhradně, pokud se vyskytuje doma po dobu delší než dvě hodiny.
Zaměstnej ho. Nebo sebe. Nebo oba, ale každého jinde.
Takhle to u nás funguje taky, v pátek už se chlap tší zpátky do práce, v sobotu bychom se zabili a v neděli se to teda trochu srovná a dokážem spolu v pohodě komunikovat a pak už je zase pondělí, za chvíli pátek a jedem nanovo
Jediná záchrana pro nás je někam na víkend vypadnout a nesedět doma, to se většinou dohadujem jen kvůli zabalení věcí, ale pak už je to dobrý… ![]()
No musím zkusti jak na něj,ale jinak máme manželství v poho,neměnila bych, jen ty neděle…
kate02 píše:Bersaba píše:
Zaměstnej ho. Nebo sebe. Nebo oba, ale každého jinde.
Takhle to u nás funguje taky, v pátek už se chlap tší zpátky do práce, v sobotu bychom se zabili a v neděli se to teda trochu srovná a dokážem spolu v pohodě komunikovat a pak už je zase pondělí, za chvíli pátek a jedem nanovoJediná záchrana pro nás je někam na víkend vypadnout a nesedět doma, to se většinou dohadujem jen kvůli zabalení věcí, ale pak už je to dobrý…