Anonym na Facebooku ohledně partnera

Ivetka25
27.3.15 20:54

Anonym Facebook

Nemáte někdo zkušenost s tím, že vám přišel anonym ohledně vašeho partnera, že se někde zahazuje s někým jiným? Oba mi tvrdí že ne, navíc ta slečna je ještě k tomu z rodiny. Nevím co si o tom myslet :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
27.3.15 20:59

@Ivetka25 že tě někdo nemá rád…a to hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 21:03

@SIMONA1234 To právě přemýšlím, ale hledám i v tom jestli by to nemohla být pravda, byla tam totiž i SPZ, že měl čepici :-/ Slečna má svoje dvě děti, je to bývalka mého bratrance. Oba tvrdí že nic :-( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4373
27.3.15 21:04

Možné je všechno… Začala bych pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
27.3.15 21:06
@BlueFairy píše:
Možné je všechno… Začala bych pátrat.

Já taky.

• Citovat
  • Upravit
7346
27.3.15 21:07
@Anonymní píše:
@SIMONA1234 To právě přemýšlím, ale hledám i v tom jestli by to nemohla být pravda, byla tam totiž i SPZ, že měl čepici :-/ Slečna má svoje dvě děti, je to bývalka mého bratrance. Oba tvrdí že nic :-( :nevim:

Pokud budu chtít někomu zavařit, stačí fakt málo informací a červíček hlodá…sousedka ho viděla v té čepici nebo „kamarádka“ zná SPZ auta… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 21:15

Co jsem zatím pátrala - ničeho jsem se nedopátrala, projela jsem mu mobil, zkusila na ní vyvolat číslo - neměl ho, ani nikdy ho prý neměl :-( hlavně jí měl vyhazovat v průmyslové zóně, ve druhém městě než on sám pracuje, přede mnou volal se svým nadřízeným, který mu potvrdil, že odcházel v daný čas a za 15 minut už měl vyhazovat onu slečnu o 16 km dál. Nikomu jsem nic neprovedla, řekla bych že až do teď jsme byli spokojení :-(

• Citovat
  • Upravit
7571
27.3.15 21:15
@Ivetka25 píše:
Nemáte někdo zkušenost s tím, že vám přišel anonym ohledně vašeho partnera, že se někde zahazuje s někým jiným? Oba mi tvrdí že ne, navíc ta slečna je ještě k tomu z rodiny.Nevím co si o tom myslet :-(

@Ivetka25: A tys čekala, že pokud něco spolu mají, že se Ti oba přiznaj? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 21:17

@Chytrak Nečekala, asi zlaté pravidlo zatloukat, řekli jsme to u nich v rodině i u nás, teta se tomu smála, že větší blbost neslyšela :-( Jenže co když… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
27.3.15 21:21
@Anonymní píše:
@Chytrak Nečekala, asi zlaté pravidlo zatloukat, řekli jsme to u nich v rodině i u nás, teta se tomu smála, že větší blbost neslyšela :-( Jenže co když… :nevim:

vzdycky tam muze byt to „co kdyz“…Zalezi hlavne na tobe, zda tomu uveris, nebo ne…

Me nedavno napsala na FB SZ kolegyne meho manzela, ze pry ji pozadal, aby za me podepsala rozvodove papiry…Ja jsem ted v cr, manzel v usa a co myslis, jak mi bylo…Ale ja tomu neverim, protoze sveho muze znam.. ;) Ale vis jak, kdyz v tobe hloda cervicek a nekdo si prihodi, tak nad tim proste zacnes premyslet.

mmch OT proc pises jako anonym, kdyz jsi uvodni prispevek napsala pod svym jmenem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.3.15 21:27

@Taminka tyyyy jo tak to je síla 8o co ti k tomu řekl, že jsem teda tak zvědavá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
27.3.15 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
27.3.15 21:37
@Anonymní píše:
@Chytrak Nečekala, asi zlaté pravidlo zatloukat, řekli jsme to u nich v rodině i u nás, teta se tomu smála, že větší blbost neslyšela :-( Jenže co když… :nevim:

A tos to navíc takhle probírala veřejně při rodinné sešlosti i s tetkou a ostatníma příbuznýma? Tak to jsi teda vážně dobrá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.3.15 22:12

@BlueFairy ze u nas v Texasu nepotrebuje zadny podpis, pokud by se chtel
se mnou rozvest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.3.15 23:10

Partnerství je o důvěře, takže pokud jsi nahlodaná, asi mu moc nevěříš, pokud to píše nějaký anonym, tak to bude asi lež, když nemá koule na to, se pod to podepsat, nic bych neřešila a po ničem bych nepátrala, pokud zahýbá stejně se to provalí, pokud ne, budeš za stíhačku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí