Anonymní? Anonymní!

3023
20.12.18 19:36

Ja se ani nedivim, kdyz by mel nekdo nazor jinej, nez ta druha, jsou tu nektere schopne ti i psat sz, porad oznacovat a otravovat te se svyma nazorama. Na to neni nikdo zvedavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14809
20.12.18 19:38

@Micaella22 Tak musím říct, že mám někdy názory, které jdou hodně proti proudu a v životě mě nikdo neotravoval přes sz! Občas mi hodně lidí kouklo na profil, když se to tu rozjelo. ALe já jsem to vždycky nějak ustála. V nejhorším se odpojím a jdu něco dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.12.18 19:40
@Micaella22 píše:
Ja se ani nedivim, kdyz by mel nekdo nazor jinej, nez ta druha, jsou tu nektere schopne ti i psat sz, porad oznacovat a otravovat te se svyma nazorama. Na to neni nikdo zvedavej.

Souhlasim…zazila jsem pak i sproste zpravy, kdyz jsem mela jiny nazor 8o hrozny…

Jinak souhlasim, kolikrat fakt zbytecne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.12.18 19:40

@Micaella22 8o to se ti stalo? Me ta dy nikdy,ze by me nekdo obtezoval sz

• Citovat
  • Upravit
a12
61210
20.12.18 19:41

Mne to ani nevadi.. Stejne moc nekoukam kdo to založit, kdo odpovedel.. Kdyz nemaj ikonku tak to neodlisuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.12.18 19:47

Co si budem povídat, anonymita je tu hodně adminy podporována. V poslední době nechtějí odtajnit ani anonymy, kteří chrlí urážky apod. Spíš diskuzi zavřou, než aby odtajnili. Není co se divit, tento web je postavený na množství shlédnuté reklamy, takže čím více stránek anonym vygeneruje, tím líp

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.12.18 19:48

Pokud vás někdo otravuje v SZ, můžete si ho zablokovat.

• Citovat
  • Upravit
6509
20.12.18 19:51

Diskuze pátrající po nelogičnosti anonymů se tu občas objevují.
Tak mně to přijde celkem logické.
Proč zmiňovat, že NIKDO NEJSME DOMA, dítě je tudíž v družině. A v prokliku možno dohledat fota v bazárku (či přímo odkaz na www stránky), kdy já jsem nesčetněkrát byla schopná identifikovat prodejce pro ruční práci či atypičnost věcí.. a to jsem opravdu nepátrala.. protože pokud by někdo opravdu pátral, tož prodávající i věcí běžných, které prodává na více www stránkách možno dohledat dle fotek. Ale přiznávám, že já jsem na tyto věci lehce paranoidní, bohužel, mé zkušenosti pracovní.. @eva valoi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.12.18 20:23

Ja se nedivim. Co diskuze, to nejaky rejpal a napadani. Anonym je jedine reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
20.12.18 20:25

@Magdaleeena vůbec si nemyslím, že jste Paranoidní :mrgreen: spíš když má člověk 2+2 dohromady, tak dohledá na netu dnes už skoro všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21045
20.12.18 20:27

Dobrý den,

Díky moc za téma! Nemyslíme si, že víme všechno nejlíp, a tak jsme rády, když se dozvíme od vás pochvalu, ale hlavně konstruktivní kritiku :kytka:

S anonymitou se to má takto: Je pravda, že ji hodně respektujeme. Neznáme často důvody, proč nechce pod svým veřejným nickem uživatelka do diskuse přispět, ale respektujeme je.

Jinak je to samozřejmě s příspěvky urážejících anonymů. Tady je ale potřeba rozlišit anonyma, který přišel porušovat pravidla od toho, který se svěřil s něčím citlivým do diskuse a pak se ho něco dotklo a porušil pravidla v reakci na to. To samozřejmě také nepodporujeme, ale snažíme se přistupovat k takovým situacím individuálně a s respektem vůči soukromí všech našich uživatelek diskutujících ve veřejných diskusích.

Díky vše za diskusi a přeji krásný předvánoční večer :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
20.12.18 20:33

Upřímně - mně je naprosto jedno, zda příspěvek píše anonym, pokud nikoho neuráží. Nevidím v tom rozdíl. Zajímá mě ta informace samotná, nikoli fakt, jestli to píše „Petruška“ nebo „Táta91“. A překvapuje mě, že toto může někomu vadit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.12.18 20:37
@Lucy75 píše:
@Magdaleeena vůbec si nemyslím, že jste Paranoidní :mrgreen: spíš když má člověk 2+2 dohromady, tak dohledá na netu dnes už skoro všechno…

Taky to nepovažuji za paranoiu :think: :) připomnělo mi to jedno video… :mrgreen: https://youtu.be/F7pYHN9iC9I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.12.18 20:37

Já se přiznám, že jsem využila už anonymní založení diskuse.. Ono se zdá.. Já třeba, když jsem byla na mateřské, tak jsem věděla, že 3 maminky, sem chodí.. Jednou i když jsem jim neřekla pod jakým názvem tady jsem, a napsala jsem nějaký dotaz a prostě problém, tak mě jedna hned poznala, šup, mrkla odkud jsem, a pak mi několikrát vypisovala, že to nemám hrotit a jiné věci.. bylo to nepříjmené, protože pak to řešila, kdykoliv jsme ji potkala..
Ono je jiné např. Praha a nebo větší město. Já napsat téma, že např. mám problém s třídním učitelem, tak hned kdo mě vyčmuchá, tak ví, i jméno o kom píšu.. Protože na škole máme jednoho chlapa pro první stupen a už to jede.. To je jenom příklad, proč někdy pochopím, anonym, i pro jednoduchou otázku. Že zas tak anonymní to tady neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44337
20.12.18 20:43

Mě ty anonymy nevadí. Pokud je informace zajímavá,je mi jedno,jestli je tam kytka nebo nekdo jiný. Internet má dnes v mobilu skoro každý,obrazovka jde vyfotit,v momentě může být příspěvek zneuzit jinde. Emimino uz není,co byvalo,ale to je vývoj,nedá se nic dělat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová