Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
tento tip jsme již dostali a momentálně je u našich vývojářů, kteří se pokusí vymyslet jeho zavedení.
Děkujeme za tip a přejeme krásný den ![]()
Lucka
supeer
Jsem to právě hledala jestli se to už někde neřeší a nenašla
tak třeba k ježíškovi ![]()
@Pennya píše:
supeerJsem to právě hledala jestli se to už někde neřeší a nenašla
tak třeba k ježíškovi
Dobrý den,
věřím, že to naši programátoři nějak vymyslí ![]()
Pěkný večer ![]()
Lucka
Ať nezakládám novou diskuzi, je to jen takový tip - bylo by možné u oživených diskuzí při kliknutí na název tématu, otevřít diskuzi na stránce s příspěvkem, který diskuzi oživil? Protože je „supr“ když má diskuze třeba 200 stránek a je oživená… a pak člověk jak blázen proklikává, kde že začíná ta aktuální vlna komentářů, a ne ta x let strará a uzavřená. Děkuji ![]()
@KimL píše:
Ať nezakládám novou diskuzi, je to jen takový tip - bylo by možné u oživených diskuzí při kliknutí na název tématu, otevřít diskuzi na stránce s příspěvkem, který diskuzi oživil? Protože je „supr“ když má diskuze třeba 200 stránek a je oživená… a pak člověk jak blázen proklikává, kde že začíná ta aktuální vlna komentářů, a ne ta x let strará a uzavřená. Děkuji
Už to tak nějakou dobu funguje ![]()
Fakt? To je zvláštní, mně se to otevře vždycky na první stránce.
Jdu to prozkoumat.
@KimL Je to tak, oživená diskuze se otevře právě na tom příspěvku, který je první nepřečtený.
Na jakém zařízení eMimino prohlížíte? Na jakém mobilu a v jakém prohlížeči?
Monika
Tak třeba dneska jsem klikla na název tématu „Je možné, že bude levák“ a otevřelo se to na první stránce na prvním dotazu… Až zase po pár příspěvcích jsem si všimla, že na druhé stránce bylo téma oživené.
Používám Firefox, nejnovější aktualizaci a na počítači.