Anteflexe dělohy

18687
26.4.13 10:48

Anteflexe dělohy

Při vyšetření HSG mi byl zjištěn jen jeden „problém“, anteflexe dělohy, prostě ji mám předkloněnou o něco více, než je jinak obvyklé. Doktor se tím nějak více nezabýval, prý to pro otěhotnění není problém, ale už se snažíme dlouho a podle všech vyšetření jsme oba v pořádku. Četla jsem, že stejně jako u zakloněné dělohy jsou i v tomto případě nějaké triky na snadnější oplodnění, případně rady, čemu se vyvarovat. Předem díky za případné tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
26.4.13 11:53

@Lucake ahoj ma to moje sestřenka snařili se roky pak ji doktor řekl ať to zkusí zezadu a po se opřít o lokty a nějakých 15minut vydržetse zadkem nahoře :mrgreen: a povedlo se na první pokus:)pry si má vzit k posleli časopis a prolistovat ho :) jinak kámoška otěhotněla až po inseminaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.4.13 11:59

@phoma děkuju :kytka: zkusíme, třeba bude štěstí ;) IUI máme v plánu, pokud se další dva měsíce nezadaří samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
26.4.13 12:04

@Lucake a řekl Ti doktor určitě, že je „předkloněná víc než u ostatních“ nebo jsi jen přečetla v papírech „děloha v AVF pozici“ a vydedukovala jsi problém? Protože ta věta se píše úplně běžně, to je fyziologická poloha a je to v pořádku. Samozřejmě pokud Ti něco řekl, tak je to jiná, ale jinak bych se tím nezabývala a byla ráda, že je v AVF a ne obrácená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.4.13 12:24

@elanaa přesně to sám řekl, že je posunutá více, než je obvyklé a že mi s ní při tom HSG trochu pohnul, ale nechtěl více, aby mě to moc nebolelo. Takže přímo z CARu to mám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
26.4.13 12:26

@Lucake tak to jo. V tom případě nepomůžu…já si jen říkala, že Tě to třeba uklidní. Jinak triky neznám, v případě RVF ano, ale u AVF nic, asi to není tak časté (aby byla ještě „dobřejší než dobrá“ :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.4.13 12:34

@elanaa :) děkuju, moc to neřeším, jenom mě napadlo, že třeba někdo něco zná nějaké babské rady :) Není to obvyklé nebo to doktoři neřeší :) Ukázal mi, jak to vypadá na RTG, ale při řešení dalšího postupu se k tomu nevyjadřoval. Prostě nechápu, proč by se nám jinak už skoro dva roky od vysazení HA nedařilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helluse
14.5.13 13:24

@elanaa, Ahoj, bylo by možné poradit nějaké ty triky na RVF polohu? Dneska mi to doktor řekl s tím, že to nic neznamená, ale možná že nějaké ty triky kolují mimo lékařské ordinace :)

• Citovat
  • Upravit
31402
14.5.13 13:45
Říká se že oplození při RVF děloze je snažší když se souloží v poloze zezadu, spermie se tak snáz dostanou k ne úplně běžně orientovanému čípku. Po otěhotnění pak kamarádce přímo lékař doporučil spát (dokud to půjde) na břiše, že to nějak usnadňuje a urychluje to fyziologické otočení dělohy (které samozřejmě u těhotenství nastane vždy, nikomu neroste břicho do ledvin :) ).
@Helluse píše:
@elanaa, Ahoj, bylo by možné poradit nějaké ty triky na RVF polohu? Dneska mi to doktor řekl s tím, že to nic neznamená, ale možná že nějaké ty triky kolují mimo lékařské ordinace :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.5.13 14:11

@elanaa no vidis, ja se docetla uplne to stejne i na AVF, tak tomu vubec nerozumim :nevim: tak jsme zkouseli co se dalo a uvidime za par dni, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
15.5.13 07:24

:D. Ne, ale tohle je fakt pravda…při RVF se doporučuje styk zezadu a při AVF normálně misionář atd. a po něm ještě podložit třeba zadek a(nebo) nohy nahoru.

tak či tak-ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
15.5.13 08:27

@elanaa díky :) nohy nahoru jsem dávala a nic předtím. Tak uz :nevim: asi nejlíp zkoušet všechno :) a děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helluse
15.5.13 13:00

Holky děkuju :), budeme to zkoušet všemi možnými způsoby :)

• Citovat
  • Upravit
137
16.5.13 10:52
@elanaa píše:
@Lucake tak to jo. V tom případě nepomůžu…já si jen říkala, že Tě to třeba uklidní. Jinak triky neznám, v případě RVF ano, ale u AVF nic, asi to není tak časté (aby byla ještě „dobřejší než dobrá“ :) )

Ahoj elanaa mohla bys mi prosím prozradit triky na retroverzy dělohy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
16.5.13 11:12

@Andrejka22 no, psala jsem to výš…vlastně jich moc není, ale pro otěhotnění se doporučuje styk ne na misionáře (nebo jakkoli tváří v tvář), ale zezadu, aby se spermie líp dostaly k jinak než běžně orientovanému čípku. A pak místo na zádech s podloženýma nohama ležet na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí