Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky, s přítelem se snažíme o miminko, Tak kdo se s nami bude snažit v květnu?
![]()
Já už mam menstruaci opožděnou měsíc, ale testy stále negativní, myslíte že má cenu se pokoušet o mimčo i pres tohle spoždění? Jinak doufám ze MS prijde co nejdríve, at se pak můžeme dále pokoušet
![]()
Tak ja MS ocekavam 5.5 tak uvidime jestli se budeme snazit dale o mimi a nebo jestli ti nahodou vyjde. HA neberu teprve druhy mesic, tak je to asi brzy co? ![]()
@Lucka8657
To je hodně brzo si myslím, četla sem ze to muze trvat i rok..
Ja ji neberu teprve 7 měsicu..a vypadá to ze zatím nedaří no..:(
ale každá to má jinak, tak uvidíš…hodně štěstí
![]()
My se začali snažit teď v něděli MS mám dostat buď teď v pátek nebo příští. Každý měsíc to mám posunuté o pár dnů ale myslím, že jsme se do ovu netrefili, kéž by… ale den po snažení se mi už zdály těhotenské sny a dokonce o dvojčatech..kéž by se zadařilo a my pořídili třeba holčičku k našemu chlapečkovi..
všem přeju ať se zadaříííí ![]()
@Lucka8657 píše:
Tak ja MS ocekavam 5.5 tak uvidime jestli se budeme snazit dale o mimi a nebo jestli ti nahodou vyjde. HA neberu teprve druhy mesic, tak je to asi brzy co?
kamarádka otěhotněla po vysazení po třech měsících a to brala antikoncepci nějakých skoro 10let.. všechno je možné ![]()
Ahoj vsem tak se taky pridavam. HA sem vysadila v listopadu s tim ze na to pujdem pomalu az to vyjde tak to vyjde a od ledna sme se do toho opreli poradne. porad nic a uz me to zacina pomalu deptat.
@Roxi
Dvojčátka jo? tybrdo… ja bych si to nedokazala predstavit..:D
ale je to u mě pravděpodobné, Tatinkova maminka je z dvojčat, a ono to jde nějak přes generaci..tak treba… ale nechci na to ani myslet radši, chceme jen jedno miminko, a treba po 6 letech další
Tak taky přeju hodně štěstí ![]()
@Renatka86
Mě spíš deptá to, že mi gynekolog rikal ze opozděná menstruace zbuspobje neplodnost..tak sem jen ze všeho vynervovaná ![]()
Ahoj holky
taky se hlásím do května ![]()
@MončicaP a byla jsi u dr. aby ti něco dal na upravení nebo píchnul vyvolávačku?
Ahoj holky, tak ja očekám ms 29.4. dneska 9DPO byl tt negativni a jine priznaky celkem nejsou, takže se přidáváms největší pravděpodobností do květnových snažilek ![]()
Ahoj, přidávám se k vám také.
Dnes jsem 8.den cyklu, čekám na ovulaci a vlítneme do toho. Doma máme již rok a třičtvrtě starého syna.
@pozlátko
Nene řikal že mi to pichat nebude zbytečně, že to mam sledovat 3 měsice tu menstruaci a pak uvidí jak to bude lečit, ze to muze zpusobovat i nepldnost ![]()
taky se přidávám. Cíleně chceme začít v druhé půlce května. Ale už se nechráníme, jen přerušujeme, kdyby vyšlo, tak se nezlobíme. Bohužel jsme se nemohli začít snažit dřív.
@MončicaP tak to slyším poprvé, snad ví co dělá mudr. Držím palečky ![]()