Snažení květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
24.4.13 14:26

@MončicaP
a jak jsi to měla s menstruací předtím? chodila pravidelně, nebo si taky takhle dlouho dávala na čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.4.13 14:27

Ahojky holky, tak se přidávám k vám. My už sesnažíme od ledna. Teďka v dubnu to vypadalo nadějně, ale dnes přišla MS, takže zase nic :( tak uvidíme v květnu, snad už se to vydaří. Doteď jsme tomu necháli tak nějak volný průběh, ale od příště chci zkusit ovulační testy. Máte někdo zkušenosti? Kolik to tak stojí, ja se to používá atd? Akdy je vhodné si test udělat? Díky za rady a všem snažilkám přeji hodně štěstíčka, ať se nám brzy zadařI;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.13 14:32

Holky, nestrašte, já pořád doufám, že druhý půjde stejně nebo aspoň podobně dobře jak to první :think:

• Citovat
  • Upravit
2184
24.4.13 14:34

@Billi
kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.13 14:39

@Lucuska ode mě z domovské skupiny zatím žádná ze „snažilek“ neměla problém a všem se zadařilo v prvním cyklu snažení…

• Citovat
  • Upravit
2184
24.4.13 14:46

@Billi
tak to je hustý :potlesk:
ale nevěřím, že já budu mít takové štěstí. Matýsek se nám podařil 3.měsíc snažení, ale to jsem byla alespoň v psychické pohodě. Teď jsem v jednom kole, pořád nějaký stres, únava…tak mám obavy. Ale ráda bych taky do těch třech měsíců, jinak začnu stresovat, že to nejde a proč to nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.13 14:48

@Lucuska u nás byl první na první pokus.

• Citovat
  • Upravit
47
24.4.13 15:03

@Lucuska
Vzdycky chodila opožděne, ale treba max 14 dnů nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388

@Billi jsem na tom stejně u prvního na poprvé takže doufám v to stejné.. mažel furt že je to alfa samec že je jasný že otěhotním znova a napoprvé tak jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121

Jsem ted kratce po ovu s „tatinkem“ jsme se snazili celkem dost a ted me dost casto poboliva v podbrisku a citim takove chveni v podbrisku, nemate to nekdo taky? Co to muze znamenat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.13 15:07

@Roxi mně manžel říká, že to teď tak rychle nepůjde, protože si to chce taky pořádně užít :lol:

• Citovat
  • Upravit
2184
24.4.13 15:12

Holky, vy co se snažíte o druhé, a jak pohlaví druhého miminka? Je vám to jedno, nebo usilujete o konkrétní?

@MončicaP
to je zvláštní, tak ještě počkej, určitě se brzy dostaví, anebo ještě zkus třeba za týden, pokud se nedostaví, udělat zase test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.4.13 15:18

@Lucuska
No snad jo, uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.13 15:22

@Lucuska raději bych holčičku, ale nechám tomu volný průběh. Nevěřím, že se tomu dá nějak pomoci. Podle všech rad by měl být prcek holka :lol:

• Citovat
  • Upravit
388
24.4.13 21:56

Mám už chlapečka tak bych chtěla taky holčičku ať máme páreček. Ale snažím se na to nemyslet hlavně aby se zadařilo a všechno bylo ok :srdce: ale taky nam vychazi podle vsech rad holka tak uvidime no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí