Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, otěhotněla jste některá po jednom šustění a přímo v den ovulace? Ve čtvrtek jsem byla náhodou u nové a suppppeeer!!! gyndařce. Sice po její prohlídce mi našla kde co, ale aspoň mi něco řekla, předešlá byla vyložené k
a řekla mi, že jsem zrovna v době ovulace, asi se mi dlouhým cyklem ( 40 dnů) posunula a že by měl co nejdřív prasknout folykul. Ta jsme večer s přítelem šustili. Ale jen ten jeden den, kdy i na ovul. testu byl nejsilnější proužek. Chtěla jsem ještě v pátek, ale přítel byl utahanej z práce. Zkrátka a dobře, podařilo se to některé jen z toho jednoho „šťouchu“ a v den ovulace?? Děkuji
No vetsinou to je z jedne spermie, jednoho sexu a v dobe ovulace.. My nesustime, my mame sex..
No to je zase téma:-)) někdo otěhotní i z toho že má sex 4 dny před poz. testem a spermie prostě vydrží a někdo sexuje koolem ovulace furt a nic:-)) co chceš jako, říct že jsi těhotná nebo co? já poprvé otěhotněla v den poz. testu, porduhé dva dny po ovulačním testu z jednoho sexu, co ti to jako řekne?
![]()
Příspěvek upraven 22.04.13 v 09:12
Ahoj, my jsme měli SEX v den, kdy jsem měla na ovu obě čárky silné, takže v den ovulace a podařilo se. Testovalo jsem za 9 dní po ovulaci..
@Anibas55 píše:
Ahoj, my jsme měli SEX v den, kdy jsem měla na ovu obě čárky silné, takže v den ovulace a podařilo se. Testovalo jsem za 9 dní po ovulaci..
Tohle jsem chtěla slyšet ![]()
Děkuji… naděje umírá poslední… ![]()
My sustili dva roky v dobe ovulace, ani to vsak neni zaruka toho, ze urcite otehotnis.
@Anibas55 píše:
Mne se to podařilo dvakrát v den ovulace, ale první těhotenství skončilo v 9. týdnu a při druhém pokusu se nám opět podařilo pouze v ten den. Držím palce a klidně asi za těch 9-10 dní můžeš zkusit test.
V den kdy jsou silné čárky na testu, neni ovulace, ta nastává do 36 hodin po testu.. nicméně měsíc, kdy jsem našla první pozitivní ovulační test jsem otěhotněla.. měli jsme sex každý den po dobu 3 dnů od pozitivního testu, a přesně za dva měsíce mam termín a budeme mít chlapečka
@pikola píše:
My sustili dva roky v dobe ovulace, ani to vsak neni zaruka toho, ze urcite otehotnis.
Je mi to jasné. A počítám s tím, ale i tak si dělám malilinkatou naději ![]()
@Andrey91 píše:
V den kdy jsou silné čárky na testu, neni ovulace, ta nastává do 36 hodin po testu.. nicméně měsíc, kdy jsem našla první pozitivní ovulační test jsem otěhotněla.. měli jsme sex každý den po dobu 3 dnů od pozitivního testu, a přesně za dva měsíce mam termín a budeme mít chlapečka
Aha, tak to jsem zase o něco chytřejší. Myslela jsem, že je to vyloženě ten den ovulace. Jako nejsilnější čárka na testu. Tak to jsem zvědavá, jak to dopadne ![]()
Každopádně gratuluju a držím pěsti
![]()
@korcilka Každopádně jestli máte možnost ještě pojistit, tak bych to pojistila
.. Nevim jestli si třeba měříš bazální teplotu, právě díky ní jsem poznala, že ovulace už proběhla @korcilka ![]()
No my se taky trefili přímo do začátku ovulace a ještě větší sranda to je protože sex byl třikrát v měsíci
takže náhoda jako sviňa.. (o ovulaci jsem se nikdy nezajímala)
@Acinore píše:
No my se taky trefili přímo do začátku ovulace a ještě větší sranda to je protože sex byl třikrát v měsícitakže náhoda jako sviňa.. (o ovulaci jsem se nikdy nezajímala)
Tak to bylo štěstí!! ![]()
@Andrey91 píše:
@korcilka Každopádně jestli máte možnost ještě pojistit, tak bych to pojistila.. Nevim jestli si třeba měříš bazální teplotu, právě díky ní jsem poznala, že ovulace už proběhla @korcilka
Chtěla jsem právě začít měřit až po MS, kterou teď někdy ne/čekám. Jelikož jsem nemyslela, že mám ovulaci posunutou a domnívala jsem se, že už mi proběhla někdy před cca 14 dny, neměřila jsem a čekám až s novým cyklem. takže je to teď takový los…
Ale když to nevýjde, začnu měřit. Jen použiju normální rtuťový teploměr, abych bateriovým nevzbudila přítele… a nevím, jak dlouho to vlastně mám měřit? Asi budu měřit v podpaží nebo v puse, ale nevím jak dlouho? bateriový sám zapípá…