Nosifol x B komplex

stroužek
21.4.13 13:17

Nosifol x B komplex

Ahoj dámy, doktor mi poradil užívání Nosifolu, chtěla jsem si ho koupit, ale ta cena mě dostala do kolen… 20 sáčku za 400,– to už se fakt bude na zoufalých ženských takhle vydělávat, když je asi výrobcům jasné, že to stejně nakonec koupíme kvůli touze po rodině. No, každopádně jsem si přečetla složení a to inositol (patří k vitamínům B), kyselina listova, hořčík a vitamínů B6 a B12. Tak myslíte, že nestačí koupit krabičku B-komplex za 30 Kč a samostatně hořčík a listovku a budu to mít na 3 měsíce za 200,–? Mimi chceme moc, z celého srdce, už jsem utratila dost peněz, a proto se nechci nechat zase nachytat na špek.

Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1064
21.4.13 13:29

No tam je jeste ta hlavni slozka inositol a ten zvlast asi nekoupis. Ja ho mam taky a me po druhem baleni prisla ms sama po roce. Nevim na co ho mas ty, ale ja pco a me pomohl aspon k te ms :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
21.4.13 13:36

@ducki a ten inositol je co? Já to nemám v tomto směru nic, já mám MS 28 dní, a ovu taky, ale copak já vím, jestli se ovulňule kvalitní vajíčko. Doktor mi to doporučil, tak ho stejně asi koupím, ale teda nerada nereda :) je to fakt pálka.

• Citovat
  • Upravit
1064
21.4.13 13:44

To je ta slozka co by ti mela pomoct s vajecnikama tak mi to rekl doktor. Tak ja ho kupuju skoro za 500, ale nepiju kazdy den, ale tak co druhy, co treti den. Ma to proste vliv na vajecniky :-) to jsem se dozvedela ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
21.4.13 13:50

@ducki Tak dobře, já ho koupím, ale taky ho nebudu pít denně, určitě tak ob dva dny, to mi doktor sám řekl. Kdyby to mělo nakopnout vaječníky tak proč ne. A partnerovi něco dáváš? Asi zkusím selzink.

• Citovat
  • Upravit
1064
21.4.13 13:58

Nedavam. Zkousela jsem to, ale zapominal, tak beru jen ja. U nej je vse ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.4.13 14:05

Ahoj..já ho na netu koupila za 300Kč tak jsem si hned koupila 3balení u nás to v lékarně stojí 450Kč…ale na netu je to mnohem levnější i se započítaným poštovným…jinak na todle jsem se doktorky ptala když mi to doporučila po operaci vaječníků říkala že sama s tím zkušenosti nemá ale v cizině je to považováno za kvalitnívitaminy (možná i lepší než nějaké prášky) a nelze ho jinéma vitamínama nahradit, a co jsem slyšela hodně to pomáhá takže si myslím že je lepší si přplatit třeba tě to tak draho nevýjde budeš ho užívat krátce a // jsou tu v cukuleto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
21.4.13 14:06

Mě ho taky doporučil dr, že prý pomáhá na to aby byly kvalitní vajíčka..tím se zvýší pravděpodobnost otěhotnění…protože i kvůli nekvalitnímu vajíčku, třeba nedojde k oplodnění, nebo i uhnízdění nebo může dojít k rannému potratu…prý když se 100zdravých párů snaží o dítě…všichni v té době kdy se má…tak k normálnímu těhotenství dojde jen u 20 z nich…u těch ostatních se stane to, co jsem psala výše… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.4.13 14:15

Ahoj, s přítelem jsme se snažili o miminko cca 10 měsíců a pořád nic. Brala jsem různé hormony a furt nic. Potom mi doktor řekl o Nosifolu, koupila jsem si u něj 2 krabičky. Po první jsem otěhotněla, pila jsem dle návodu- každý den. :palec: Když se to dozvěděl doktor, říkal mi, že není moc tady na ty reklamní taháky, ale že to vzal kvůli tomu, že v zahraničí je to velice populární a opravdu to pomáhá. Jinak mi říkal, když jsem to zjistila, že to napsal( v té době) mě a ještě jedné pacientce, která nemohla otěhotnět 3 roky a obě jsme byli těhu. ;) Takže já doporučuji, samozřejmě nemůžeme zjistit, zda to bylo opravdu těmito vitamíny nebo shoda okolností, ale to je jedno. Jinak příteli jsem pravidelně dávala nějaké vitamány, ale vůbec nevím co to bylo.. :think: Normalně z lékarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
21.4.13 14:19

@DDeniska a nepamatuješ si ten laciný web?

• Citovat
  • Upravit
14871
21.4.13 14:23

Pokud chceš ušetřit tak si kup inofolic, obsahuje taky inositol, tu důležitou složku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.4.13 17:03

@stroužek http://www. lekarnanatura. cz/index. php…tady je ten web ale jinak když si to zadáš na Heurece tak tam uřčitě najdeš levnější.

@Boudice23 možná ten nosifol ten inofolic obsahuje ale máš tam zase spoustu dalších vitamínu a hlavně je to přímo nadávkované aby to splnilo sůj účel já se na to ptala doktorky jestli by to nevyšlo nastejno jen levnější ale řekla radči investovat do tohohle než pak čekat delší dobu a řešit to umělém oplodněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.4.13 17:28

@DDeniska inofolic je stejný jako nosifol osahuje úplně stejné množství listovky i inositolu stačí si přečíst složení ;) ;) nosifol má navíc pouze trochu hořčíku a vitamínů B6 a B12, takže já v tom moc rozdíl nevidím, spousta to určitě není :D :D
Ta látka která působí na dozrávání je inositol a toho mají oba stejně, takže doktorka si lobovala za to svoje ;) nic jiného v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.4.13 17:31

Jj…asi je to stejný jak koukám… je to zvlášní řekla mi že ten inositol má jen tu základní složku a že ten nosifol toho má více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.4.13 17:36

@DDeniska no nosifol má oproti inofolicu navíc pouze trochu hořčíku a vitamínů B6 a B12 a ty jdou běžně koupit za pár korun nebo jsou např obsažené ve femibionu, takže když někdo úživá i jiné vitamíny, kde to je obsažené tak je zbytečné kupovat to zase v tom výrobku ;) ale to je můj názor to nikomu nenutím, já právě taky chtěla ten nosifol ale po proštudování půjdu do inofolicu…páč baštím i jiné vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí