Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potrebuju radu. Je tu podobnych temat hodne, ale nikde jsem nenasla odpoved na to co bych rada vedela. Mam polotvrdy cipek a je tak stredne dlouhy a hodne mlecneho hlenu. Poboliva me v podbrisku a mam obsas pocit na zvraceni a citlive bradavky. Ms mam dostat az na konci dubna, takze test si myslim by byl zbytecny. Jen bych chtela vedet jestli jste nektera mela neco podobne v tehu? Je to celkem brzy na priznaky tehu bych rekla. Jinak ms mi skoncila 5.4. Dekuju za odpovedi
Já to tak měla i když jsem těhotná nebyla i když těhotná jsem. zkus vydržet do ms
@ducki já si taky vždycky říkala, že když mám takový hlen tak to musí být těhu, ale nakonec jsem měla naprosto stejné příznaky v obou případech…
tak držím palce ať to dopadne jak si přeješ ![]()
@paola white dekuju moc. Ja tomu az tak neverim abych nebyla zklamana. Protoze to je malopravdepodopne abych byla
@ducki vždycky je šance. já u druhého mimča otěhotněla z jednoho sexu v cyklu ![]()
Já si raději na čípek nesahala, infekce a kvasiny jsou s tímhle kamarádky gor kdybys byla těhu:) jak tu někdo říkal, měla jsem to tak i v těhu i před těhu.. A opravdový těhu hlen jsem měla až od 20týdne. Ale mě třeba vyšel první pozitivní (slabounce) test už 11den po ovu! Ovšem to bylo ještě zhruba týden do MS a tak jsem se pak moc bála aby „to“ neodešlo jako opožděná menstruace. Ale až někdy budeme chtít ještě jedno mimi budu blbnout úplně stejně:D pozorovat hlen, teplotu, prsa atd. Znám to jak své boty!
@anahita ja uz jednou tehu byla a vubec jsem na sobe nic nepoznala az v 6tt mi bylo hooodne zle. Ted vnimam kazdou zmenu co kdyby nahodou:-D proste magorim uz asi ![]()
Mě za celé těhu nebylo špatně:) vždycky jsem si myslela jak budu zvracet jak v těch filmech. Že ráno poběžím na záchod a řeknu si že jsem asi těhotná:D i prd velebnosti. 1. Příznak byl nekonečný hlad. Sežrala jsem 3 párky a za 15 minut jsem umírala hladem:D další den jsem všude cítila ryby a další den mi opravdu vylezly žíly na prsou. Mám je tam i tak ale to bylo něco.. A pak ten 3den ten test a slabá čárka:) tak moc držím palce
@anahita tak to bud rada
ja kdyz nespala tak jsem blinkala. Zadne jidlo a skoro ani piti jsem nesnesla
dekuju verim, ze mimi ukaze
Třeba je to teprve ovulace - v prosince jsem to měla podobně - mléčný hlen, citlivé bradavky, test nic, tak jsem myslela, že to nedopadlo a později jsem zjistila, že to byla teprve ovulka ![]()
Nakonec to dopadlo blbě, ale to už je jiná story…
Tak jsem si rano zmerila teplotu a byla 36,8 vim ze z jednoho dne to nepoznam, ale minuly cyklus jsem merila kazdy den a teploty bylu max. 36,4 tak nwm a dnes mi tvaroh chutnal jako jar
znamet to nic nemusi no, ale kez by
@ducki no tak ta teplota je ti fakt platná… ještě že se všude píše že pokud neměříš celý cyklus tak to nic neřekne. naopak po ovulaci 36,8 bych považovala za naprosto normální i v menstruačním cyklu. a chutě se můžou měnit i při PMS. nechci ti brát iluze, ale fakt sleduješ kraviny. prostě musíš počkat jako každá jiná
Ja vim no
jen kdyz clovek doufa, tak zkousi vse
ted uz budu cekat