Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Než jsme počali naše druhé dítě, tak jsem prodělala zamlklý potrat a tak jsem si po revizi začala měřit bazální teplotu, tři měsíce po se zadařilo a ani jsem tomu nevěřila, plodný hlen jsem měla dřív než měla být ovulace podle grafu. Jinak každá to máme jinak, některou bolí břicho při ovulaci, někoho po ovulaci nebo před, takže pokud to nemáš potvrzené ultrazvukem, tak je doba ovulace jen přibližná. Držím pěsti, ať jsou za dva týdny na testu dvě čárky
@Tardulka Takový čípek je právě v době ovulace (a se začátkem menstruace). Ale je individuální ta změna na tvrdý a zavřený, kdy po ovulaci už takový je. Zkrátka v plodném období teď rozhodně jsi, takže šance jsou největší z celého cyklu. ![]()
@Verunka.T píše:
No já bych to asi ještě dneska pojistila
Já taky. ![]()
@Tardulka my měli sex 2 dny před a v den ovulace a povedlo se, takže držím pěsti ![]()
Holky moc vám všem děkuji. Úplně mi mluvíte z duše, říkala jsem si že by bylo dobré to dnes ještě pojistit. Snad nebude můj drahý manžel moc unavený z práce. No dobrá večeře to jistí:-)) Ohledně toho čípku opravdu nemám žádné zkušenosti, ale je měkký krásně. Dnes jsem 14.DC a cykly mám 26-28 dní. Minulý byl 27 dní. Takže směle do toho:-)) Mooooooc děkuji!! ![]()
@Tardulka Nemáš zač. A kdyby to tentokrát nevyšlo, tak nezoufej.
A pak se přijď pochlubit. ![]()
@Litta nebudu zoufat, vsak se ted snažíme teprve 3. měsíc. Nic proti některým holkam tady. A jak jsem už psala, jedno dítě už máme takže žádná křeč. První syn byl na první pokus. Jeden sex v měsíci. To bylo překvapko když jsem našla // ![]()
Tak jsem ze zvědavosti ještě před chvíli zkontrolovala čípek a byl už o dost tvrdsi a delší a jakoby níže je to možné ze se to změní takhle rychle? To znamená, ze je už po ovulaci, ze? Milování stejně neproběhlo pac syn ma desnou rýmu a hodně se budí a ma šílené záchvaty kašle. Tak spim s nim a kontroluji. No načasování sexu jsme měli výborné, ale i tak to není samozřejmost ze se povede. Kdyby jo, dam vědět. ![]()
@Bauli @Litta Tak mi to nedalo a ještě jsem dnes dopoledne jela k doktorce na UTZ a potvrzena proběhnutá ovulace. Prasklý folikul a volná tekutina. Takže proběhla někdy od včerejška. Neumí říct kdy přesně. No ale nepojistili jsme si to. Ráno byl manžel unavený:-O, tak nic nebylo. To je škoda. Ale snad i tak tam ty spermijky vydrželi od úterý skoro půlnoci:-)) Máme to ale prý ještě zkoušet a sliznici mám prý ukázkovou:-)) Tak jsem hned klidnější, že už proběhlo vše tak, jak má. Hned jsem si opět vyzvedla Nosifol(doktorka ho má jen za 340,– v ordinaci) a tradá domů. Oběma velkééééé díky za podporu. Snad to vyjde alespoň do konce roku kdyby ne teď.
@Bauli @Litta Ahoj holky, sice je to už nějaký čas co jsme si tu psaly, ale jen jsem chtěla napsat, že jsem v 7.tt
Tak to vyšlo
Ještě jsem tedy nebyla u doktora, ale snad je vše v pořádku. Na první UTZ jdu 2.10. Tak mám radost a ještě jednou děkuji za podporu.