Antibakteriální vysavač?

8
18.4.10 15:52

Antibakteriální vysavač?

Hezký den přeju
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenost (nebo informace) o antibakteriálním vysavači RAYCOP od firmy Ewbank. Mám alergii mimo jiné na roztoče a alergická rýma jako důsledek dosahuje neskutečných rozměrů. Tenhle vysavač by měl ničit 99% bakterií, virů a roztočů v postelích, matracích apod.bezchemickou cestou, díky UV-C-záření (www.raycop.cz).
Budu vděčná za vaše zkušenosti a názory.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
18.4.10 17:15

Ja to teda nevim, ale zda se mi to na 80% jako blbost. Logicky - bakterie a viry jsou vsude, jak je nekde znicis, za chvili tam mas dalsi. Vyvarena lahvicka ti vydrzi zavrena ve sterilizatoru tusim max. 12 hodin. tak jak dlouho asi vydrzi takhle „vyluxovana“ postel. to bys musela luxovat petkrat denne. Na roztoce to mozna funguje a na prach asi stejne jako kazdej jinej vysavac se stejnym vykonem. Asi za to budou chtit palku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.10 21:35

ani ne, 5000,–
no tak mně jde především o ty roztoče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
18.4.10 22:23

Tak o netusim, jak moc je to na ne smrtelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.4.15 20:44

Dívky, používáte některá tento vysavač? Je to nesmysl nebo na tom něco je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
3.4.15 21:22
@bella_strega píše:
Dívky, používáte některá tento vysavač? Je to nesmysl nebo na tom něco je?

ahoj, dle mě jde s spíš o to kvalitně vysát a vyčistit, ale taky o to, že vysavač musí mít hepa filtr, aby se dál ti roztoči atd. nešířili z vysavače zpět do vzduchu. Samozřejmě se člověk alergenů nikdy nezbaví úplně, jde jen o pravidelný úklid. Vysavač který je zmiňovaný výše neznám tak neporadím, my máme Vorwerk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.12.22 07:03

Obnovuji diskuzi. Máte někdo zkušenost s něčím takovým?
 https://www.nejlevnejsizbozi.cz/…-uv-c-00260/

nebo podobným. Jestli to třeba odprašní povlečení v posteli, když přejedu postel třeba jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí