Spotřebiče IKEA vs. vlastní spotřebiče

2724
14.4.10 09:56

SPOTREBICE IKEA vs. VLASTNI SPOTREBICE

Ahoj vsem!

Dnes bych Vás chtela pozadat o rady ty, ktere mate doma IKEA kuchyn a v ni VLASTNI VESTAVENE SPOTREBICE…je to mozne? Nemaji zase nejaky „ty jejich“ jiny rozmer?

Dekuju moc za odpovedi!!!!

Márty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
14.4.10 10:07

No máme doma novou Ikea kuchyn a máme třeba vlastní ne ikeackou vestav. troubu a není problém :) A pak jsem do určené skříňky na vest. mikrovlnku dala mikrovlnku normální, protože ta vestavěná je dost drahá oproti obyč.

Ale ptala jsem se na to a když si přeměříš( třeba u myček, jsou různé) tak ANO můžou být vlastní ne Ikea spotřebiče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 10:17

Před časem jsme uvažovali o kuch. z ikey, tak jsem to tam hodně detailně zkoumala a dospěla jsem k tomu, že ikeácký spotřebiče jsou jen přelabelovaný spotřebiče whirlpool, z toho usuzuju, že jsou to „standardní“ rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
14.4.10 10:23

Ano, jde to. Máme vlastní myčku (45cm) akorát jsem si musela nechat upravit dvířka, protože 45 cm neprodávají, jen na myčku 60 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
14.4.10 10:33

Taky máme vlastní vestavěnou myčku ve skříňce z Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
14.4.10 11:21

Ahoj, my máme komplet kuchyň z Ikea (nábytek) ale spotřebiče od Mory. Montéři sice trochu nadávali… (tou dobou jsem zrovna byla v porodnici, tak vlastně ani nevím, co se jim nelíbilo…) ale vše sedí jak má.
Myslím, že rozměry jsou víceméně stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
14.4.10 11:28

Ahoj,
máme kuchyň IKEA a všechny spotřebiče vlastní, koupené jinde. Montáž od IKEA techniků byla drahá - nechali si to zaplatit (cca 12tis), ale montovali to pouze jeden den a všechny spotřebiče zamontovali do linky, někde posunuli pant, někde ořízli dvířka, ale všechno se jim povedlo přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.4.10 12:24

Máme kuchyni IKEA (koupeno před rokem) a všechy vestavné spotřebiče jiné (Amica). Vše pasuje, i k plně integrované myčce jsme koupili přední panel v designu kuchyně a sedí. Nakonec to nebyl takový problém ani poskládat (ale když jsme doma stáli nad hromadou 138ks různě velkých krabic, tak nám s manželem zprvu nebylo do smíchu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
14.4.10 12:44

Máme kuchyň z IKEA, skládali jsme si sami a spotřebiče MORA. Troubu máme ve výšce a nad ní vestavěnou mikrovlnku. To jsme umísťovali do vysoké skříně na tyto 2 spotřebiče a vznikla nám mezera…asi 4 cm…poprosili jsme truhláře a ten nám seřízl lištu, která byla od IKEY dodaná (jen už nevím jestli právě k této vysoké skříni, ale myslím, že jo) a kdo neví, nepozná…Jinak myčka i sklokeramická deska v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.4.10 15:47

Ahoj, jde to bez problémů, rozměry jsou standardní. Máme Ikea kuchyň a kromě mikrovlnky všechny spotřebiče Bosch a pasovalo vše. Jenom na vestavěné mikrovlnky pozor, jsou dva typy, s takovým vyšším čelním panelem a klasické. To jsem nevěděla a na netu objednala pávě tu větší, takže jsem ji pak vracela a koupila mikrovlnku z Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.4.10 17:46

Holky dekuju! Potesili jste me! … taky se chystame skladat kuchyni sami a mrzi me uz ted, a to to tu hromadu krabic jeste ani nevidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.4.10 21:08

Tak počkej až ji uvidíš tu hromádku :lol:
My jsme skládali novou kuchyň z Ikey cca před měsícem a kousek. Ale jsem ráda, že ji máme. Spotřebiče jsme si kupovali vlastní, problém v tom nebyl žádný :wink: Ale ne že by jsme nechtěli jejich (mmch opravdu je to Whirpool), ale na netu byli o dost levnější :wink: Tu myčku máme 6Ocm, tak úprava dvířek nebyla nutná …

Ať jsi s kuchyní spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.4.10 21:52

A davali jste si ty spotrebice sami nebo jste si na to nekoho pozvali. Ze bych za tu montaz chtela davat 12tis. to zase ani ne… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
16.4.10 12:05

Já mám teda maličkou kuchyň, ale smontovat jsem to zvládla sama, i spotřebiče jsem zapojila (myčku - ostatní se snad jen strčí do zásuvky). Pomoc jsem potřebovala pouze s různým řezáním a vrtáním do zdi.

Jaké máš spotřebiče? To zvládneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.4.10 13:12

Pouze myčka, digestoř a varná deska měla ten konec do zásuvky. Troubu a mikrovlnku musel manžel připojit, byli tam drátky (odborně ti to nepovím). Manžel si dělá úplně všechno sám (od podlah, topení, stropů, atd…), navíc původní profese je elektro, takže zvládá sám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí