Parní trouba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Oživuji diskuzi. Témat Parní trouba je tu hodně, ale většina nijak nepokračuje.
Mám tedy dotaz na ty z vás, kdo parní troubu mají-opravdu je to super spotřebič, využíváte často páru? Nebo nakonec končíte u klasického pečení? S tím, že kdybyste se mohli znova rozhodnout, ušetříte peníze a koupíte klasickou horkovzdušnou?
Pro ty z vás, kdo parní troubu i využívají-kterou byste doporučili? Jaké funkce by měla mít, které jsou zbytečné?
Budu ráda za jakýkoli postřeh, informaci…..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupili sme cca pred pol rokom parnu (stara ne-parna odisla a s nasimi poziadavkami mali iba parnu). Raz sme to zo zvedavosti skusili, odvtedy nie… Kazdopadne niesme uplne eko domacnost, takze veci ako treska na pare a podobne u nas nemaju sancu, to sa v trube radsej objavi nejaky bocik (bucek), koleno, kachna… a k otmu samozrejme vela roznych kolacov.
Ak si niekto dokaze vychutnat tresku na pare a podobne tak si viem predstavit ze to vyuzije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 píše:
Kupili sme cca pred pol rokom parnu (stara ne-parna odisla a s nasimi poziadavkami mali iba parnu). Raz sme to zo zvedavosti skusili, odvtedy nie… Kazdopadne niesme uplne eko domacnost, takze veci ako treska na pare a podobne u nas nemaju sancu, to sa v trube radsej objavi nejaky bocik (bucek), koleno, kachna… a k otmu samozrejme vela roznych kolacov.
Ak si niekto dokaze vychutnat tresku na pare a podobne tak si viem predstavit ze to vyuzije.
aha, já myslel, že ta pára zlepší chuť všeho - jídlo že je pak vláčnější, šťavnatější, nadýchanější. Takže pára je jenom pro výživáře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parní troubu máme, není to nic, co by člověk využíval každý den, ale jsem ráda, že jsme do toho šli. Ale zase asi záleží, co člověk jí. My jsme právě ti, co jí třeba rádi lososa z páry, s chřestem apod. Ta chuť je oproti klasickému pečení nesrovnatelná. Stejně tak, pokud třeba budete péct chleba, tak je pára super benefit, krásně se to nadýchne. Máme siemens a pára se dá přidávat ve třech různých úrovních, začíná to na tom, že to tam párkrát foukne až po to, že se to opravdu celé dělá v páře.
Za mě je trouba jeden ze spotřebičů, který si kupuju jednou za 10-15 let? Proto jsme vybrali sice dražší, ale kvalitnější, s větším množství funkcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše:
aha, já myslel, že ta pára zlepší chuť všeho - jídlo že je pak vláčnější, šťavnatější, nadýchanější. Takže pára je jenom pro výživáře?
pára je obecně spojováná se zdravějším stylem jídla, ale když na to přijde, dá se v páře péct právě i ten bůček ![]()
Spíš si myslím, že to lidi ještě neumí tady v čr moc používat a mají to spojené jen s těma lososama apod.
Ale jo, chuť je výraznější, je to šťavnatější, udrží to víc vitamínů.
Svého času, když jsme se přestěhovali do domu a nebyla tu ještě hotová kuchyňská linka, tak jsem dělala v páře i míchaná vajíčka a vejce na tvrdo
Všechno jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček Myslel som si ze ano, ale prekvapuje ma tu aj ten zmienovany bucek na pare, tak neviem mozno skusim, vo vlastnej hlave by ma taka kombinacia nikdy nenapadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parní trouba Miele..máte s ní zkušenosti? jaké je z ní jídlo ..myslím tím na chuť? tedy praktické zkušenosti?? nebo z parní trouby obecně…neznám bohužel nikoho, kdo by jí měl…