Reklamace přebalovací podložky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
reklamace přebalovací podložky
Chtěla bych se zeptat, zda jste některá z vás reklamovala přebalovací podložku (myslím tu molitanovou potaženou omyvatelným povrchem) a s jakým výsledkem.
My ji používáme ani ne 4měsíce a už je na bocích ve spojích popraskaná, asi tak 2cm.
Má cenu ji reklamovat, neřeknou,že je to způsobeno použáváním? Ale na druhou stranu snad něco vydržet musí, kupovali jsme ji v obchodě s dětským zbožím, stála 400kč. A myslím,že ji minimálně ještě rok potřebovat budeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky mám stejnou zkušenost. Po cca 4 měsících začala ve svárech praskat. Taky se stírala barva potisku. Teď jí máme 8. měsíc a vypadá fakt hrozně.
Byla jsem se zeptat v obchodě na reklamaci, pani mi řekla, že to pošlou na posouzení, na vyřízení mají měsíc. Protože nevim, kde bych malou přebalovala ten měsíc(na posteli jí v leže na zádech prostě neudržim) rozhodla jsem se vykašlat se na reklamaci
a holt podložku doděláme definitivně a vyhodíme. Pak už snad přebalovat nebudem, tak jí nebudem potřebovat.
Ale štve mě to, jestli to takhle udělá každý, tak budou pořád vyrábět šmejdy a může jim to být jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tohle mě odrazuje… pošlou to na posouzení a co budeme měsíc používat????
Mám sice takovou měkčí,cestovní, ale ta je maličká.
Jenže proč si pořád máme nechat všechno líbit!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no mě přebalovací pdložka také odešla, teda později než tobě, cca po roce používání. holt ty omyvatelné plasty toho mco nevydrží… Reklamovat to můžeš zkusit, ale budeš si stejně muset koupit jinou nebo použít náhradní řešení na přebalování než ti reklamaci vyřídí… spíš si ale myslím, že řeknou, že jsi to nadměrně používala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Danik
ja mam teda jiny nazor, reklamovala bych urcite, i za tu cenu, ze pouzijes nahradni reseni.
My meli podlozku sice o neco drazsi, ale pouzivala jsem ji pres rok a byla jak nova, nakonec jeste dal slouzi v pohode dalsimu prckovi.
Je to prebalovaci podlozka, tudiz na prebalovani vyrobena, nejak si to nadmerne pouziti nedovedu predstavit ![]()
Vada se projevila do pul roku takze bych do toho urcite sla..preju hodne stesti at dobre pochodis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra reklamovala po půl roce - obchod s dětským zbožím - polský výrobce Scarlett. ![]()
Paní v obchodě rovnou řekla, že se jí všechny tyhle podložky vrací na reklamace, a že to zkusí poslat, ale ještě nikdy jí to neuznali - že napíšou, že se na to nesmí pokládat nic mokrého, nesmí se na podložku dostat žádná kosmetika a nesmí ležet u topení
(ani jednu věc bychom u přebalovací podložky / mokro, kosmetika z hlediska použití určitě neočekávali
fakt na co jiného by se asi používala). Je fakt, že tohle měli napsané i na papírovém štítku nalepeném zespodu na podložce.
Schválně jsme pro ni jeli až po 30 dnech - kdyby ji paní neměla na prodejně, tak by musela vrátit peníze - a ona nám řekla, že výrobce to samozřejmě neuznal, ale že už tyhle podložky brát nebude a že tam má poslední novou, tak tu nám dala. Takže reklamace výměnou.
ale jenom díky provozní obchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my koupili za 400 Babypoint a to samé - barva se stírala už první týden a popraskala cca za 2 měsíce. Nereklamovali jsme, nechtělo se mi to vyřizovat,objednávali jsme přes net, položila jsem si na ni ještě tenkou cestovní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem řešila před 2 lety, podložka vydržela o něco déle než vám, ale potom taky začal povrch praskat. Pročetla jsem tehdejší diskuze na Emiminu a na Rodině a v naprosté většině nebyla reklamace uznána. Někde s odůvodněním, že je to běžné opotřebení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme taky přebalovací podložku, tedy dražší, myslím, že nás přišla v Superbaby na cca 600 Kč. Značku si tedy nepamatuju.
Mám ji stále jako novou a to je v používání už rok. Od začátku na ní dávám látkový potah - máme doma spoustu bílých povlaků na polštář, které už nepotřebujeme a tady se hodily. Mimčo to zespodu nestudilo a já furt nemusela hledat plínku.
- Citovat
- Upravit
My už také po 4 m švy v pr*eli..Reklamace zatím neproběhla, protože jsem na to líná a řeším izolepou.
Koukám, že je to pěkně nekvalitní všude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koupila přebalovací podložku kdysi v nějaké akci v Kauflandu za pár korun,taky je vybledá barva,trošku popraskaná,ale použila jsem ji na obě děti.
Jen tím chci říct,to dražší nemusí být vždy kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, ja koupila podlozku v kice, byla ve sleve, je stale jako nova, prestoze na ni Kubik pekne cvici a byla levna 250 czk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám podložku za 350,– a praskat začla taky tak po 3 měsících. Nejdřív jsem byla rozhodnutá, že jí půjdu reklamovat, pak jsem jí ale při převlíkání postýlky položila na zem (jinak jsme jí opírala mezi postýlku a zeď) a kocoura nenapadlo nic lepšího, než si o ni nabrousit drápky.
Nadávala jsem, že se i sousedi museli červenat, co ze mě za výrazy padalo
a tím se reklamace vyřešila. S izolepou už mi podložka slouží dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, také jsem se rozhodla reklamovat přebalovací podložku prasklou ve švech - svárech. Vyšla nás na 570,– zn. Ceba Baby. Prvně se to stalo po roce používání, vyměnili nám ji za novou. Od té doby ji používáme už jen málo (1-2× denně, malá už si u přebalování moc nepoleží), ale po půl roce zase praskla ve sváru. Chtěla jsem, aby mi vrátili peníze, že už je to druhá reklamace stejné vady, ale jelikož jsem dostala podložku z 1. reklamace novou, tak se jedná o 1. reklamaci té nové podložky, tudíž zase posílají k posouzení výrobci a budu čekat měsíc na vyjádření. Pokud by mi dali zase novou podložku a opět byl stejný problém, mohla bych ji takto reklamovat donekonečna…? Nevíte, jaká mám v tomto případě práva a co mohu na obchodu požadovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kámoška prasklé sváry svařuje kuchyňskou svářečkou fólií.
Mě by asi nenapadlo to jít reklamovat, ale je fakt, že podložka Cam mi na jednom rohu praskla až skoro po dvou letech. Malá byla divoch a stejně ji na jiném místě prokousla
. Kámošce praskly všechny tři, má dvojčata a více přebalováků, ale reklamovat podložku za 250,– nepůjde, to by projela víc peněz
. Dražší výrobek bych asi reklamovala, zvlášť u těch originálních, co jsou součástí pultu - komody, ale u těch levných podložek bych s tím počítala a reklamovat mě to ani nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit