Sušička Candy GO 78 GT prádlo není suché
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička Candy GO 78 GT prádlo není suché
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo tuto sušku a jestli při použití senzorického sušení máte prádlo po dokončení programu suché?? Nám se stává, že pokud dám program k uložení do skříně, tak je prádlo hodně vlhké a na program pro ručníky (tudíž nejdelší sušení), tak je vlhčí. A to jen pokud ho vyndám ihned. Pokud ho tam nechám, třeba i jen půl hodiny, tak je prádlo vždy hodně vlhké a musím dosušovat.
Už jsem jednou sušku reklamovali a vyměnili nám senzory, ale velké zlepšení to teda není. je to levná suška, ale pokud to senzorické sušení má, tak by mělo fungovat a to že musím prádlo dosušovat mě štve.
Asi budeme reklamovat znova, ale chtěla jsem se zeptat, zda se vám to taky náhodou nestává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Radko, my sice máme sušičku Bosh, asi 14 dnů, tak se s ní ještě učím, ale už jsem přišla na to, že je lepší prádlo vyndat ze sušičky hned po skončení programu a nechat ještě chcvilku doschnout na vzduchu a pak teprve skládat. Používám jen program „suché do skříně“ nebo „Extra suché“. Jinak prádlo je spíš sušší, jen jakoby navlhlé a na tom vzduchu mi krásně doschne.
Držím ti palce, at nemusíte reklamovat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Neporadím, ale říkám si, že na některých věcech se opravdu nevyplatí šetřit. Možná ses měla poradit před koupí sušičky. Mám vážnou obavu, že teď už je pozdě. Ale třeba jen sýčkuju a vše se reklamací vyřeší. Přeji pevné nervy!!!
My máme AEG a jsem maximálně spokojená. Manžel zpočátku brblal, že je drahá, ale po přečtení snad všech diskuzí o sušičkách, po přečtení nejrůznějších recenzí atd. jsem neváhala a šla do ní. Teď je to můj největší „domácí mazlíček“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit