Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To sem jeste neslyšela.mam za sebou nekolik ivf a nikdy sem antibiotika nebrala.
Na Obilnaku v Brně takto brali atb preventivně chlapi, takové ty třídenní. Jako nevím ani proc, jinde to nedávali.
@Anonymní píše:
Ahoj, musely jste užívat preventivně antibiotika před odběrem vajíček? Konkrétně Polygynax a Doxybene. V Cube to po mně chtějí, v Gennetu jsem je neměla. Myslím si, že užívat antibiotika preventivně není zrovna OK, kromě toho jsem jich několik měla od října a těsně před započetím této stimulace jsem měla i antimykotika, takže zátěž pro organismus spolu se stimulací už tak veliká
Ahoj, jsem tez nyni u CUBE a taky jsem dostala presne to co rikas. Taky to nechapu a uvazuji to tez nebrat. Nevim, zavolam tam jeste zitra a zeptam se z jakeho duvodu tak cini.
Napadlo me, ze se mozna neco stalo, tak preventivne? nevim, zavolam a zjistim.
Ahoj, obnovuji diskuzi, také mě čeká stimulace v CUBE a též mám tyto léky v plánu. Vysvětlili vám to nějak? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, musely jste užívat preventivně antibiotika před odběrem vajíček? Konkrétně Polygynax a Doxybene. V Cube to po mně chtějí, v Gennetu jsem je neměla. Myslím si, že užívat antibiotika preventivně není zrovna OK, kromě toho jsem jich několik měla od října a těsně před započetím této stimulace jsem měla i antimykotika, takže zátěž pro organismus spolu se stimulací už tak veliká