Antihistaminika, jak dlouho užívat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
4.2.10 11:35

to je podle me mechanismus, jakym uspava ten Ibalgin - cloveku se ulevi od bolesti a dopadne na nej unava-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
4.2.10 11:45

Hm, to dava smysl :wink:
Diky, Pudli, za odborne lekarske konzultace :kytka: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.10 07:49

Ahojky, tak já mám už několik let Xyzal a nebyla jsem po něm unavená ani, když jsem s ním začínala. Přece jen to je už lék nové generace,tak je o dost dál než starý dobrý Dithiaden, na který ale nedám dopustit, protože když mám nějakou větší alerg.reakci, tak si vezmu dvě tbl. a zabere mi rychleji, než již zmiňovaný Xyzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.10 16:41

Tak já beru Xyzal každý den, celý rok. Unavená po něm nejsem, ale je to o zvyku. Vždycky, když začnu nějaké léky brát,zpočátku mi to nedělá dobře, pak si tělo zvykne. Tím jsem chtěla říci, že si myslím, že brát dlouhodobě antihistaminika nijak zvlášt neškodí, pokud se dodržuje dávkování. A to je např.u xyzalu jeden denně. Mám polyvalentní alergii (tzn.že na vše možné i na jídlo nějaké) a aby se zabránilo rozvíjejícímu astmatu,tak beru xyzal každé ráno celoročně. K tomu ještě chodím na vakcínu. Určitě se neboj brát to delší dobu. Jen se musí asi zohlednit tvůj zdravotní stav a jaké léky už bereš. Některé se tlučou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swordfish
5.5.10 12:25

Alergie

Dobrý den,
asi nic netušíte o homeoaptických lécích ale v případě že by jste aplikovala APIS Melifice v potenc CH15 nebo CH30 máte po alergické reakci bez dalších následků. Také je vhodné použít homepatické histaminum ale to je podle lékárny na přepis! I když se píše že žádné homeopatika nemají vedlejší účinek! Bohužel „hlupáci z rozumu“ jak označuji naši lékařskou sebranku je do nebe volající. :palec:

• Citovat
  • Upravit
eivlisk
30.3.11 14:55

anithistaminika.moje zkusenost

ja tedy brala Zodac apod. leky se stejnou ucinnou latkou, taky Letizen a unava byla silena.po nekolika letech kdy jsem zajara a taky vlastne celorocne trpela jsem si letos bez predpisu koupila Fenistil v tbl. coz je antihistaminikum te prvni generace a unava zadna a citim se jako znovuzrozena.i kdyz by udajne mel mit stredne sedativni ucinky, tak nic nepozoruju.normalne sportuju a chodim do prirody, beham. coz jsem s Letizenem nemohla ani nahodou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek