Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:Šance je spíš malá ale nikdy nevíš. Pro jistotu můžeš udělat test. A buď ber ha pravidelně nebo raději vůbec.
Ahoj, beru antikoncepci, ale jsem bohužel lajdak a obcas zapominam, takže si dam někdy 2 prášky najednou, ted jsem udělala normalne sedmidenní pauzu, menstruace se dostavila 3. den po vysazeni jako obvykle, ale je mi divne ze menstruace je slabší a světlejší než obvykle. Myslíte, ze je riziko těhotenství? Nebo to muze být třeba i ze stresu a nerovnoměrné hladiny hormonu? Dekuji
Ahojky mám asi směšný dotaz ale jsem z toho už dost nešťastná.Rok beru antikoncepci Cleonita 0.02mg.V platicku jsou čtyři bílé prášky.Ja si vzala jen dva a hned jsem najela novým platickem. Menstruace se dostavila rozhazene a trvá již přes 14 dní.Sice je slabá nepravidelna.Zkousela jsem i ascorutin.Ale pořád musím u sebe nosit vložky.Je možné že jsem si to takhle rozhazela
![]()
Ahoj holky od 9 března sem začala brát HA lindynette a tedka mám 7 denni pauzu při které se včera 2.4 dostavilo slabé špinění a nahle skončilo a dnes už nic je to normalní nebo mám volat na gyndu jdu tam až v květnu nové plato nasazuji tedka ve čtvrtek tak nevím
test sem si dělala a byl negativní
Ahoj, beru antikoncepci, ale jsem bohužel lajdak a obcas zapominam, takže si dam někdy 2 prášky najednou, ted jsem udělala normalne sedmidenní pauzu, menstruace se dostavila 3. den po vysazeni jako obvykle, ale je mi divne ze menstruace je slabší a světlejší než obvykle. Myslíte, ze je riziko těhotenství? Nebo to muze být třeba i ze stresu a nerovnoměrné hladiny hormonu? Dekuji